مخزن ذخیره مواد شیمیایی چیست؟
مخزن ذخیره سازی شیمیایی نوعی تانکر است که برای ذخیره انواع مواد شیمیایی، پساب، اسیدها، کودها و هر سیال شیمیایی دیگر استفاده میشود. این مخازن در اندازهها و اشکال مختلف بهصورت مخازن افقی، استوانهای و عمودی وجود دارند.
مخازن شیمیایی بر اساس نوع ذخیره سازی، محل نگهداری و کاربرد آن به چند دسته تقسیم میشوند. این تقسیم بندی شامل ماده اولیه برای ساخت و شکل ظاهری آن است. برای مثال ماده اولیه میتواند بتن، فایبرگلاس، پلی اتیلن، فولاد ضد زنگ و… باشد. از طرفی این تانکرها را میتوان به صورت مخروطی، استوانهای، کروی و هر شکل دیگری تولید کرد. در این مقاله از تانکر سازی تهران فلز به بررسی کامل مخزن ذخیره سازی شیمیایی و کاربردهای آن میپردازیم.
کاربرد مخزن ذخیره سازی شیمیایی
مخزن ذخیره سازی شیمیایی میتواند کاربردهای زیادی در صنایع مختلف داشته باشد. از جمله این کاربردها میتوان به موارد و مخازن زیر اشاره کرد:
- انواع مخزن گاز برای حمل و ذخیره گاز CNG، LNG و LPG
- انواع مخزن اسید برای حمل و ذخیره اسید سولفوریک، اسید هیدروکلریک و دیگر اسیدها
- مخزن ذخیره سوخت برای حمل و ذخیره انواع سوختهای فسیلی
- ذخیره فرآوردههای نفتی و حمل آنها
- مخزن ذخیره کود مایع و کودهای شیمیایی دیگر
- تانکر ذخیره چسب برای ذخیره و حمل چسبهای صنعتی
- مخزن ذخیره رنگ برای نگهداری انواع رنگهای شیمیایی
- نگهداری و انتقال انواع مواد شیمیایی بهعنوان مواد اولیه کارخانهها و کارگاههای صنعتی
- مورد استفاده در صنایع نساجی و پارچهبافی
- صنایع پتروشیمی
- گالوانیزه کردن و آبکاری
- صنایع فولاد
- صنایع پلاستیک
- صنعت ساخت کاغذ
این مخازن میتوانند در عملیات زیر به شما کمک کنند:
- مخلوط کردن مواد شیمیایی
- پردازش و فرآوری شیمیایی
- ذخیره سازی استاتیک
- حمل مواد شیمیایی خام
- حمل محصولات شیمیایی فرآوری شده در صنایع
بنابراین میبینید که مخزن ذخیره سازی شیمیایی کاربردها و کارکردهای متنوع و گستردهای دارد. بدون این مخازن، بسیاری از صنایع با مشکلات جدی مواجه خواهند بود. بهطوری که عملاً فعالیت و کسبوکار آنها متوقف خواهد شد.
انواع مخازن شیمیایی از نظر شکل ظاهری
اگر شما هم صاحب یکی از کسبوکارهای مرتبط با موارد ذکر شده هستید، حتماً به یک مخزن ذخیره سازی شیمیایی نیاز خواهید داشت. برای انتخاب و خرید یک مخزن مناسب ابتدا باید نوع کاربری مخزن و مکان قرارگیری آن را در نظر بگیرید. در ادامه شما گزینههای زیادی برای انتخاب یک مخزن خواهید داشت. انواع مخازن نگهداری مواد شیمیایی عبارت است از:
- مخازن عمودی
- مخازن افقی
- مخازن مخروطی
- مخازن شیبدار
- مخازن تحت فشار کروی و استوانهای
- مخازن شیمیایی تک جداره
- مخازن شیمیایی دوجداره
- مخازن میکسر دار
- تانکرهای روباز
در ادامه هر یک از این مخازن را بررسی میکنیم.
۱. مخازن عمودی
مخزن عمودی یک تانکر استوانهای و عمودی است که محفظه قوی و خدمات قابل اعتمادی را ارائه میدهد. این مخزن انتخابی برای بسیاری از مشتریانی است که در حال حاضر دارای محفظه ثانویه هستند. مخزن عمودی، همهکاره و دارای ویژگیهای داخلی مانند گیرههای بالابر و تیغههای نردبانی است. این مخزن در اندازههای مختلف از ۳۰ گالن تا ۱۵۰۰۰ گالن و با سطح آنتی اکسیدانی OR-1000 در دسترس هستند.
۲. مخازن مخروطی
نوع دوم از مخزن ذخیره سازی شیمیایی، مخازن مخروطی است. مخازن مخروطی معمولاً در کاربردهای فرآیندی که در آن تخلیه کامل مخزن مورد نیاز است استفاده میشود. کاربردهای معمولی شامل ذخیره سازی مواد سنگین و مواد مستعد لجن شدن است که تخلیه آنها از مخازن عمودی دشوار است. علاوه بر این، مخازن مخروطی برای نگهداری مواد خشک مانند سیمان، غلات یا خوراک دام ایدهآل هستند. در این صورت به آنها سیلو میگویند.
این مخازن با شیبهای قیف ۳۰، ۴۵ و ۶۰ درجه در دسترس هستند. یک مخزن مخروطی با زاویه تند، تخلیه سریعتری را به شما میدهد که میتواند برای سیالات چسبناک با قوام لجن مانند ایدهآل باشد.
۳. مخازن تحت فشار
مخزن ذخیره سازی شیمیایی تحت فشار، تانکری یکپارچه و بدون درز است که برای ذخیره گازها و سیالات تحت فشار مورد استفاده قرار میگیرد. ساختار انواع گاز بهگونهای است که باید در یک مخزن یکپارچه آن را ذخیره نمود. فشار داخلی این مخازن میتواند تا ۲۰۰ واحد فشار و حتی بیشتر باشد. مخزن ذخیره گاز برحسب ویژگیهای منحصربهفرد هر یک از انواع گازها تولید میشود. برای مثال ممکن است ساختار مخزن گاز ال پی جی با مخزن گاز سی ان جی متفاوت باشد؛ بنابراین در هنگام خرید این تانکرها، به نوع سیالی که میخواهید در آن نگهداری کنید، توجه نمایید.
۴. مخازن شیبدار
طراحی این مخزن اجازه میدهد تا مواد سنگینتری مانند چربیها، روغن و گریس راحتتر تخلیه شوند. بهطوری که هیچ مادهای روی آن باقیمانده نمیماند تا نیاز به تمیز کردن وجود داشته باشد.
در بیشتر موارد، این طراحی نوآورانه مقرونبهصرفهتر است و بسیاری از دردسرهایی را که با مخزن ته مخروطی همراه است، کاهش میدهد. برخی از این دردسرها شامل تمیز کردن است. آنها نیاز به فضای عمودی اضافی و اقدامات احتیاطی ایمنی دارند و میتوانند گرانتر باشند. همچنین میتواند فشار حلقه بیشتری را نسبت به مخازن مخروطی تحمل کند. هیچ اتصالات و خطر نشتی یا ترک خوردن در مخازن شیبدار وجود ندارد.
۵. مخازن شیمیایی تک جداره
این مخازن از ۵۰ لیتر تا ۳۰۰۰۰ لیتر با ضخامت دیوارهی افزایشیافته برای ذخیره سازی مایعات در دسترس هستند و از جنس پلی اتیلن و پلی پروپیلن ساخته میشوند. تانکرهای پلاستیکی بهصورت چرخشی قالبگیری میشوند و در برابر اشعه فرابنفش مقاوم هستند.
نمونههایی از مواد شیمیایی که میتوانند در مخازن شیمیایی پلاستیکی ذخیره شوند عبارتاند از:
- اسید سولفوریک
- اسید هیدروکلریک
- اسید هیدرو فلوریک
- هیپو کلریت سدیم
- هیدروکسید سدیم
- محلول آمونیاک
- سولفات و کلرید آهن
- سولفات آلومینیوم
- پلیمرها
میزان مقاومت این مخازن در برابر خوردگی بسیار بالاست و اغلب برای کسانی که همیشه از مخزن فولاد ضدزنگ یا GRP استفاده کردهاند، شگفتآور است.
۶. مخازن شیمیایی دوجداره
این مخازن شیمیایی معمولاً از جنس پلی اتیلن هستند که دارای یک دیواره داخلی و یک دیواره خارجی است. دیواره خارجی بهعنوان یک سیستم مهار ثانویه عمل میکند. این دیواره تضمین میدهد که در صورت وجود نشتی در دیواره داخلی، هیچ تهدیدی محیط زیست و امنیت کاربران و کارگران را تهدید نمیکند.
به عبارتی اگر به هر دلیل مخزن اصلی دچار نشت، شکستگی، خوردگی و هر نوع آسیب دیگری شود، مواد داخل آن در لایه دوم محبوس میشود و به بیرون سرایت نمیکند.
مزایا
در هنگام بروز هرگونه آسیب در مخزن ذخیره سازی شیمیایی دوجداره، سیستم مهار این مخزن بدون از دست دادن مواد شیمیایی، بهسادگی تبدیل به یک مخزن تک جداره میشود. در این صورت مخزن همچنان خط فرآیند را تغذیه میکند؛ یعنی عملیات صنعتی شما دچار خلل و توقف نمیشود. حجم جداره دوم معمولاً ۱۱۰% حجم جداره اول است؛ بنابراین لازم نیست نگران مواد شیمیایی ریخته شده و ایمنی کارکنان و تجهیزات اطراف مخزن خود باشید.
این مخازن مزایای دیگری نیز دارند که شامل موارد زیر است:
- طول عمر بالای ۵۰ سال
- مقاومت شیمیایی بالا
- تطبیقپذیری
- سهولت در نصب
- مقاومت بالا در برابر اشعه فرابنفش یا همان UV
- عدم تشکیل رسوب
- مقاومت دمایی بالا
اگر این مخازن را بهصورت مخزن زیرزمینی تهیه کنید، امکان استفاده بیشتری از فضا خواهید داشت.
۷. مخازن شیمیایی میکسر دار
مخزن دارای میکسر و همزن توسط بسیاری از شرکتها در زمینههای مهندسی فرآیند، مواد غذایی، داروسازی، نوشابه، رنگ، جوهر، رزین، آب و تصفیه پساب استفاده میشود.
مخازن مخلوطکن میتوانند از مواد اولیه متفاوتی نظیر پلی اتیلن و استیل ساخته شوند. تانکرهای پلی اتیلنی بهصورت قالبگیری چرخشی تولید میشوند. از ویژگیهای آن ماندگاری طولانی، مقاومت در برابر مواد شیمیایی و دارا بودن ایمنی و بهداشت لازم برای مواد غذایی است.
۸. تانکرهای روباز
نمونه دیگری از مخزن ذخیره سازی شیمیایی، مخازن روباز هستند. مخازن روباز عمدتاً برای کاربردهایی استفاده میشوند که نیاز به مهار دارند. این مخازن یک راهحل ایدهآل برای کاربردهایی هستند که نیاز به مخلوط کردن، هم زدن یا ذوب کردن دارند. تانکرهای روباز در قطر ۷۰ متر و عمق ۷ متر تولید میشوند و جنس آنها معمولاً از استیل یا بتن است. این تانکرها در ذخیره سیالاتی کاربرد دارد که فرار نباشند و تبخیر در آنها کم باشد. در غیر این صورت استفاده از این مخازن ممکن نیست.
پیشنهاد مطالعه: مقاله تانکر پلاستیکی چیست؟ انواع مخزن پلاستیکی و کاربرد آن
انواع مخازن شیمیایی از نظر جنس مواد اولیه
هنگامی که ویژگیهای منحصربهفرد ماده شیمیایی خود را بررسی کردید، میتوانید بهترین نوع ماده اولیه را برای ساخت مخزن ذخیره سازی شیمیایی و رفع نیازهای خود شناسایی کنید. اگر آب را ذخیره میکنید، تقریباً با هر مخزنی میتوانید این کار را انجام دهید؛ اما وقتی با مواد شیمیایی بسیار اکسید کننده سروکار دارید، باید برخی از گزینهها را حذف کنید.
بیایید نگاهی به رایجترین مواد اولیه ساخت مخزن ذخیره سازی شیمیایی بیندازیم.
۱. فولاد ضدزنگ
مخزن استیل را میتوان برای کاربردهای فشار بالا، حجم بالا و دمای بالا استفاده کرد. علاوه بر این، مخزن استیل بسیار زیبا به نظر میرسد و شاید به همین دو دلیل خریداران در بسیاری از موارد فولاد ضدزنگ را انتخاب میکنند. این مخازن محبوبیت زیادی دارند و در هر صنعتی یافت میشوند. با این حال، این مخزن همیشه یک تصمیم تجاری قوی نیست.
مخازن استنلس استیل دارای معایبی هستند که مهمترین آنها قیمت آن است. این مخازن گرانترین سیستم ذخیره سازی موجود در بازار هستند. اگر یک مخزن ذخیره سازی شیمیایی از جنس استنلس استیل خریداری میکنید، باید انتظار داشته باشید که پنج برابر یا بیشتر از آنچه برای گزینههای دیگر در نظر گرفتهاید، بپردازید.
علیرغم اینکه مخازن فولاد ضدزنگ بادوام هستند، نمیتوانند اسیدها را بهخوبی تحمل نمیکنند. برای ذخیره مواد شیمیایی تهاجمی مانند اسید سولفوریک، باید یک لایه پوشش اضافی برای محافظت از مخزن فولاد ضدزنگ اضافه کنید. این خود میتواند بر هزینههای ناشی از تهیه و نگهداری مخزن بیفزاید.
علاوه بر این، حمل این مخازن نیز میتواند مشکلساز باشد. مخازن استنلس استیل سنگین هستند و جابهجایی آنها دشوار است. اگر کسبوکار شما در حال افزایش است یا در حال ارتقاء تأسیسات خود هستید، ممکن است انعطافپذیری لازم برای جابهجایی مخازن خود را نداشته باشید. در نتیجه آماده باشید تا مقداری از انعطافپذیری و بهینهسازی را در عملیات خود قربانی کنید.
اگر یک تانکر فولادی ضدزنگ سفارش دهید، ممکن است مجبور باشید پنج ماه یا بیشتر منتظر ساخت آن بمانید. اگر زودتر از آن به تانکر خود نیاز دارید، ممکن است لازم باشد گزینههای دیگری را در نظر بگیرید.
۲. مخازن پلاستیکی تقویت شده با فایبرگلاس
مخازن پلاستیکی تقویت شده با فایبرگلاس (FRP) با یک رزین شیمیایی داخلی و یک لایه ساختاری متشکل از الیاف شیشه خرد شده و رزین پوشیده شدهاند. آنها اغلب در تأسیساتی یافت میشوند که باید فشار و حجم مخزن را در نظر بگیرند؛ اما بسیاری از شرکتها مخازن فایبرگلاس گرانقیمت را برای کاربردهایی خریداری میکنند که راهحلهای FRP برای آنها مناسب نیست؛ بنابراین لازم است هنگام تصمیمگیری برای خرید تانکر، حتماً موارد زیر را در نظر بگیرید.
نکات مهم در هنگام خرید مخزن فایبرگلاس شیمیایی
چندین عامل میتواند بر تصمیم شما برای خرید مخزن ذخیره سازی شیمیایی فایبرگلاس تأثیر بگذارد، از جمله:
- هزینه: از آنجایی که مخازن فایبرگلاس معمولاً دستساز هستند، ماده اولیه آن گرانقیمت است. اگر نیاز به تقویت مخزن در برابر خوردگی دارید که در بسیاری از موارد چنین است، هزینههای شما میتواند به میزان قابلتوجهی افزایش یابد.
- ساخت: مخازن ذخیره سازی فایبرگلاس مخازن یکپارچه نیستند؛ یعنی دارای درزهایی هستند که ذاتاً آنها را در برابر نشتی آسیبپذیر میکند.
- عمر مخزن: به دلیل ساختار فایبرگلاس، مواد شیمیایی خشن میتوانند در طول زمان به دیوارههای مخزن نفوذ کنند و عمر مخزن را به خطر بیندازند. در نهایت، سد رزین شیمیایی روی دیوار داخلی به خطر میافتد و ماده شیمیایی راه خود را به منطقه ساختاری مخزن باز میکند. الیاف شروع به شکستن میکنند و در نهایت مخزن از کار میافتد.
- تعمیر و نگهداری: از آنجایی که مخازن فایبرگلاس در معرض نشتی در درزها و فتیله شدن در طول زمان هستند، تعمیر و نگهداری و بازرسی دقیق آنها ضروری است. اغلب این کار نیاز به ورود به فضای محدود دارد. همچنین از آنجایی که مخازن فایبرگلاس رنگ شده یا دارای پوشش ژلهای در قسمت بیرونی مخازن هستند، در بیشتر موارد نیاز به پوشش مجدد دارند که باید بهطور منظم انجام بگیرد. این امر بهویژه برای مخازن در فضای باز که نیاز به مقاومت در برابر حملات UV دارند، صادق است.
- جابهجایی ویژه: مخازن فایبرگلاس انعطافپذیر نیستند. به عبارتی آنها در برابر ضربه شکننده هستند و مقاومتی ندارند. این امر آنها را در برابر تنشهای بار نقطهای آسیبپذیر میکند. به همین دلیل است که آنها در کامیونهای مخصوص تحویل داده میشوند. هر زمان که مخزن FRP را جابهجا میکنید، بهخصوص در هنگام نصب، باید بسیار مراقب باشید.
۳. پلی اتیلن خطی
یکی دیگر از انواع مواد اولیه برای ساخت مخزن ذخیره سازی شیمیایی، پلی اتیلن خطی است. پلی اتیلن خطی زمانی به وجود میآید که یک رزین ترموپلاستیک برای ایجاد یک پلاستیک سیال گرم شود. سپس، پلاستیک سخت شده و به یک سطح پلی اتیلن خطی و با چگالی بالا تبدیل میشود. طنابی را تصور کنید که در آن رشتههای تکی الیاف با هم له میشوند، اما گره نمیخورند. نتیجه یک رزین خطی است که دارای زنجیرههای پلیمری درهم است.
پلی اتیلن خطی مقرونبهصرفه و مناسب برای نگهداری مواد شیمیایی خوشخیم و غیر خورنده است. این ماده اولیه قیمت پایینتری دارد که میتواند باعث محبوبیت آن شود. با این حال باید در نظر بگیرید که قیمت پایینتر در هنگام خرید، یعنی این تانکر در بلندمدت میتواند هزینه نگهداری بالایی داشته باشد.
قبل از خرید مخزن پلی اتیلن خطی، مطمئن شوید که نیازهای ذخیره سازی شما را برآورده میکند. بسیاری از شرکتها به دلیل قیمت، روی مخازن پلی اتیلن خطی سرمایه گذاری کردهاند اما در بلندمدت هزینه بیشتری صرف کردهاند که موجب رنجش آنها شده است.
هنگامی که از یک مخزن پلی اتیلن خطی برای ذخیره مواد شیمیایی خورنده استفاده میکنید، سیستم یک نشتی کوچک یا سوراخ ایجاد نمیکند. بلکه میتواند بهطور فاجعه باری از کار بیفتد. این نوع مخزن ذخیره سازی شیمیایی پس از شروع یک ترک، نمیتواند ترک خوردن را متوقف کند؛ زیرا پیوندهای مولکولی آن مانند طناب الیاف مشبک هستند؛ یعنی به سمت راست کشیده میشوند و از بین میروند. در نهایت، مخزن خود را باز میکند و کل دیواره کناری میتواند باز شود.
۴. پلی اتیلن متقاطع
پلی اتیلن متقاطع، پلی اتیلن با چگالی بالا است که با افزودن یک کاتالیزور به رزین ترموپلاستیک تولید میشود. در این فرآیند، کاتالیزور رزین ترموپلاست را به یک ترموست تبدیل میکند. کاتالیزور باعث ایجاد پیوند کووالانسی میشود که مولکولها را به هم پیوند میدهد. یک حصار زنجیرهای را تصور کنید که در آن فلز در واقع به هم متصل شده است. نتیجه پلاستیکی است که مقاومت در برابر ضربه، استحکام کششی و مقاومت بیشتری در برابر شکست دارد که پلی اتیلن متقاطع را به انتخابی عالی تبدیل میکند. نتیجه این تغییر، یکپارچگی مخزن، مقاومت شیمیایی، مقاومت در برابر حرارت و پایداری ابعادی بینظیر است.
بهمنظور ایجاد مخازن بسیار ایمن و بادوام، پلی اتیلن متقاطع به مادهای مطلوب برای استفاده در مخازن ذخیره سازی شیمیایی تبدیل شده است.
مزایا
چند دلیل مهم و کلیدی وجود دارد که چرا پلی اتیلن متقاطع یک ماده بسیار مطلوب برای مخازن است:
- ایمنی و استحکام: این مخازن بسیار ایمنتر و قویتر هستند. به دلیل پیوند مولکولی پلیمرها در سیستم مخزن، مانند مخازن پلی اتیلن خطی، بهطور فاجعهباری پاره یا باز نمیشود. مخازن پلی اتیلن متقاطع برای ارائه بالاترین سطح ایمنی به پرسنل و مراقبت از محیط زیست ساخته شدهاند.
- هزینه: اگر به کل فرآیند توجه کنید، این مخازن یکی از مقرونبهصرفهترین مخازن در بازار هستند. درست است که هزینه اولیه این تانکر کمی بیشتر از تانکر پلی اتیلن خطی است، اما در نهایت هزینههای چرخه عمر آن، بسیار کمتر از هزینههای مربوط به نگهداری و تعمیر مخازن خطی است. مخازن متقاطع عمر مفید بیشتری دارند و نیاز به تعمیر و نگهداری در آنها کمتر است. به همین دلیل هزینه کمتری نسبت به انواع دیگر مخازن به وجود میآورند.
- دوام: مخزن ذخیره سازی شیمیایی پلی اتیلن متقاطع در برابر نشتی مقاوم است؛ زیرا بهصورت یکپارچه و بدون درز قالبگیری میشود. پلیمر متقاطع در برابر خشنترین مواد شیمیایی مقاومت میکند.
- طول عمر: مخازن پلی اتیلن متقاطع بیشتر از مخازن خطی و فایبرگلاس دوام میآورند و اغلب بیش از دو دهه عمر مفید دارند.
- تعمیر و نگهداری: این تانکرها تقریباً نیازی به تعمیر و نگهداری ندارند و بهندرت نیاز به بازرسی داخلی برای نشتی و ترک پیش میآید.
- قابلیت حمل: از آنجایی که مخازن پلی اتیلن متقاطع نسبتاً سبکوزن و بسیار بادوام هستند، حملونقل آنها آسان و مقرونبهصرفه است. همچنین میتوان آنها را چندین بار بدون ترس از آسیب جابهجا کرد.
ویژگیهای یک تانکر ذخیره مواد شیمیایی
اگرچه مخزن آب میتواند برخی از مواد شیمیایی را برای مدتی در خود نگهداری کند، اما توانایی کامل برای نگهداری این مواد شیمیایی را ندارد. این امر میتواند باعث تخریب و نشت مخزن شود و ممکن است خطرات جدی را در پی داشته باشد.
به همین دلیل است که در مورد مخازن ذخیره مواد شیمیایی، هرگونه خسارت یا خرابی سیستم میتواند سلامت انسان یا محیط زیست را به خطر بیندازد. همچنین خطرات، تعهدات و خسارات مالی را افزایش دهد. در نتیجه، بر دوام آتی کسبوکار شما تأثیر میگذارد.
بنابراین، هنگام انتخاب مخزن ذخیره سازی شیمیایی، توجه کنید که تانکر ویژگیهای زیر را داشته باشید.
- مقررات ایمنی، بهداشت و محیط زیست در آن رعایت شده باشد.
- مخزن مطابق با استانداردهای روز ساخته شده باشد.
- دارای قابلیت جابهجایی ایمن باشد.
- ضد نشت باشد.
- در برابر خوردگی مقاوم باشد.
- سبک و بادوام باشد.
- سطح داخلی تانکر صاف باشد تا از تشکیل لجن جلوگیری نماید و همچنین تمیز کردن آن آسان باشد.
- نصب مخزن باید آسان و بدون دردسر باشد.
- مواد اولیه ساخت آن با نوع موادی که میخواهید در آن ذخیره کنید متناسب باشد.
بنابراین، اکنون که میدانید چرا یک مخزن ذخیره سازی شیمیایی ضروری است، مطمئن شوید که برای واحد تولیدی یا کارخانه خود از یک تأمین کننده یا سازنده مخزن ذخیره مواد شیمیایی قابل اعتماد آن را تهیه کنید. تانکرهای نگهداری مواد شیمیایی باید در برابر خوردگی و حرارت، مقاوم باشند. تانکر سازی تهران فلز میتواند در انتخاب و ساخت مخزن مورد نیاز، به شما کمک کند. کافی است با تیم متخصص این شرکت تماس بگیرید.
جمعبندی و سخن پایانی
مخزن ذخیره سازی شیمیایی یکی از انواع تانکرها است که میتوان در آن بدون نگرانی مواد شیمیایی را ذخیره نمود. این تانکرها دارای استاندارهای بهخصوصی برای ذخیره انواع مواد شیمیایی شامل اسیدها، مواد خورنده، انواع سوخت، کودهای شیمیایی، گاز مایع و دیگر مواد هستند. این امر، ذخیره سازی ایمن را آسانتر میکند. تانکرهای مواد شیمیایی از مواد اولیه متنوعی تولید میشود. این مواد شامل انواع پلیمرهای خطی و متقاطع، فولاد ضد زنگ، فایبرگلاس و بتن است. چنانچه شما هم به یک تانکر برای ذخیره مواد شیمیایی نیاز دارید، میتوانید با تانکر سازی تهران فلز تماس بگیرید.