وبلاگ

مخزن پلی پروپیلن چیست؟ ۲۵ مزیت منبع پلی پروپیلن

مخزن پلی پروپیلن

منبع پلی پروپیلن چیست؟

مخزن پلی پروپیلن نوعی تانکر پلاستیکی است که از پلیمر پلی پروپیلن تولید می‌شود. پلی پروپیلن یک ماده ارزان و بادوام است که ضریب اصطکاک پایین و عایق الکتریکی بسیار خوبی دارد و در برابر مواد شیمیایی مقاوم است. علاوه بر این منبع پلی پروپیلن در برابر حرارت، رطوبت و مواد شیمیایی خورنده نیز مقاوم است و به همین دلیل سازندگان تانکرها و مخازن از این ماده برای تولید تانکر استفاده می‌کنند. نکته مهم این است که نباید این ماده را با پلی اتیلن اشتباه گرفت؛ زیرا این دو با یکدیگر متفاوت هستند. در این مقاله از تانکر سازی تهران فلز به بررسی مخزن پلی پروپیلن و ویژگی‌های آن می‌پردازیم و انواع آن را بررسی می‌کنیم.

ویژگی‌های مخزن پلی پروپیلن

هر ماده‌ای بر اساس خواص شیمیایی و مولکولی خود، ویژگی‌هایی دارد که آن را از دیگر مواد متمایز می‌کند. طبق قوانین شیمی موجود در طبیعت، وجود حتی یک نوترون اضافی در ایزوتوپ‌های یک عنصر، می‌تواند خواص شیمیایی و حتی فیزیکی ماده را تغییر دهد. این در حالی است که پروتون‌ها تعیین کننده خواص شیمیایی مواد هستند. به این ترتیب می‌توان به تفاوت مواد در طبیعت و گستره بی‌پایان آن پی برد.

پلی پروپیلن اگرچه یک پلیمر است، اما خواص مولکولی، شیمیایی و حتی فیزیکی آن با دیگر پلیمرهایی نظیر پلی اتیلن متفاوت است. یکی از این خواص، چگالی است که در پلی پروپیلن نسبت به پلی اتیلن کمتر است. وجود تفاوت بین این پلیمرها، باعث بروز و ظهور خواص متفاوتی خواهند شد. به این ترتیب ویژگی‌های جسمی که با این مواد ساخته می‌شوند نیز متفاوت خواهد بود. از جمله ویژگی‌های مخزن پلی پروپیلن می‌توان موارد زیر را نام برد.

      • دارای وزن مولکولی بالا که آن را در برابر اسیدها و بازهای غیر اکسیدکننده مقاوم می‌سازد.
      • چگالی کم که باعث می‌شود وزن این منبع سبک باشد.
      • دارای استحکام کششی بالاست که آن را در برابر ضربه و سایش مقاوم می‌کند.
      • یک ماده شفاف است که می‌توان سطح مایع را از بیرون آن مشاهده نمود.
      • بسیار انعطاف‌پذیر و نرم است.
      • عایق رطوبت و حرارت است.

این ویژگی‌ها باعث شده این پلیمر به‌عنوان یک ماده اولیه برای ساخت مخزن مورد استفاده قرار بگیرد. تولید مخزن پلی پروپیلن مزایایی دارد که در بخش‌های بعدی به آن خواهیم پرداخت.

کاربردهای منبع پلی پروپیلن

اولین سؤالی که ممکن است به وجود بیاید، این است که مخزن پلی پروپیلن چه کاربردهایی دارد و برای ذخیره چه موادی مناسب است. پاسخ به این سؤال می‌تواند به شما بگوید که آیا این تانکر برای کاربرد مد نظر شما قابل استفاده هست یا خیر. بیایید نگاهی به کاربردهای اصلی منبع پلی پروپیلن بیندازیم.

      • ذخیره و نگهداری آب آشامیدنی
      • ذخیره و نگهداری برخی مواد شیمیایی
      • نگهداری برخی از اسیدها مانند اسیدکلریدریک و اسید فسفریک
      • نگهداری مواد شیمیایی و بیولوژیک در داروسازی
      • استفاده به‌عنوان سپتیک تانک برای مدیریت فاضلاب
      • تصفیه آب
      • صنایع کاغذسازی
      • صنایع آبکاری
      • جایگزین کامیون‌های پمپاژ آب
      • پرورش ماهی
      • ذخیره غلات و محصولات کشاورزی
      • ذخیره کود و سموم کشاورزی
      • آبیاری زمین‌های زراعی
      • پرورش دام و طیور
      • استفاده در سازمان آتش‌نشانی
      • ذخیره و نگهداری مواد غذایی
      • استفاده در صنعت پتروشیمی
      • صنایع دریایی
      • کارواش
      • صنایع رنگ رزی
      • مواد شوینده
      • کارخانه فولاد
      • و…

بنابراین مخزن پلی پروپیلن می‌تواند طیف وسیعی از نیازهای صنایع مختلف را تأمین کند. علاوه بر این از منبع پلی پروپیلن می‌توان برای ذخیره آب استفاده نمود که در بین مصرف کنندگان بسیار رایج است.

منبع پلی پروپیلن برای ذخیره چه موادی مناسب نیست؟

هرچند مخزن پلی پروپیلن کاربرد گسترده‌ای دارد و برای ذخیره بسیاری از مواد حتی مواد شیمیایی و اسیدها مناسب است، اما نمی‌توان برخی از مواد را در آن نگهداری نمود. برای مثال این منبع برای ذخیره نیتریک اسید، کرومیک اسید، سوخت‌ها و روغن‌ها مناسب نیست.

همچنین نباید آن‌ها را برای مدت طولانی در محیط‌های باز قرار داد؛ زیرا در برابر اشعه یو وی مقاوم نیست. این به این معنی است که نور می‌تواند وارد آن شود. ورود نور به داخل مخزن می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند. برای مثال ورود نور به داخل مخزن آب باعث ایجاد جلبک در آن می‌شود.

اگر می‌خواهید از منبع پلی پروپیلن برای ذخیره این مواد استفاده کنید، باید داخل تانکر را به یک لایه مقاوم مجهز کنید. همچنین می‌توانید یک روکش بیرونی برای محافظت در برابر اشعه فرابنفش روی منبع بکشید تا بتوانید آن را در فضای باز قرار دهید. این کار میزان فرسایش مخزن را کاهش می‌دهد. برای محافظت از مخزن پلی پروپیلن در برابر اشعه یو وی، می‌توانید از یک لایه روکش در حین ساخت مخزن بهره بگیرید. همچنین استفاده از روکش‌های پارچه‌ای نیز می‌تواند مؤثر باشد.

انواع منبع پلی پروپیلن

همانند مخزن پلی اتیلن، مخزن پلی پروپیلن نیز به اشکال مختلف تولید می‌شود. هر یک از این اشکال، برای کاربرد خاصی مناسب است و در مکان‌های مربوط به خود کاربرد دارد. در ادامه هر یک از این مخازن را به‌طور مختصر معرفی می‌کنیم.

۱. منبع پلی پروپیلن عمودی

مخزن عمودی از جمله پرکاربردترین مخازن است. این تانکر به‌صورت استوانه‌ای است که بر روی یک قاعده قرار می‌گیرد. مخزن پلی پروپیلن عمودی برای ذخیره آب آشامیدنی، انواع کود مایع و روغن‌های گیاهی، مواد شیمیایی مرتبط با کشاورزی و نیز مواد شیمیایی صنعتی قابل استفاده است. این تانکر با قطرها و ارتفاع‌های مختلفی تولید می‌شود که با نیاز مشتری مطابقت داشته باشد. البته استفاده از این تانکر ممکن است در محیط‌های مسقف محدودیت ایجاد کند. اگر سقف محیط شما کوتا‌ه‌تر از ارتفاع مخزن باشد، نمی‌توانید آن را در محیط مورد نظر قرار دهید.

۲. منبع پلی پروپیلن مخروطی، قیفی یا سیلو

منبع مخروطی یا قیفی به‌صورت استوانه‌ای است که در انتهای آن یک قیف قرار دارد. شیب این قیف می‌تواند به‌صورت ۳۰ درجه، ۴۵ درجه و یا ۶۰ درجه باشد. هرچه شیب بیشتر باشد، خروج مواد سریع‌تر و آسان‌تر خواهد بود. از این مخزن در صنایعی نظیر کشاورزی، تهیه نوشیدنی، تصفیه آب، تولید کود شیمیایی، کاغذسازی و… استفاده می‌کنند. موجود شیب باعث می‌شود موادی که گرانروی بالاتری دارند، آسان‌تر از تانکر خارج شوند و تانکر کمتر نیاز به تمیز کردن داشته باشد.

این تانکر با نام سیلو نیز شناخته می‌شود و در ذخیره غلات و سیمان کاربرد دارد. ساخت اولین سیلو در جهان به بیش از ۳۰۰۰ سال پیش بازمی‌گردد.

۳. تانکر پلی پروپیلن روباز

مخازن روباز برای مواردی کاربرد دارند که منبع نیازمند همزن و میکسر باشد. همچنین موادی در این تانکر قابل ذخیره است که فرار نباشند و میزان تبخیر در آن‌ها کم باشد. در غیر این صورت نباید از این تانکر استفاده کنید.

۴. مخزن پلی پروپیلن مستطیلی

منبع مستطیلی دارای دیواره‌های ضخیم و قیمت بالاست که برای شرایط سخت و طولانی مدت کاربرد دارد. مقاومت شیمیایی بالا، تحمل دمایی زیاد و ظاهری صاف و شفاف از ویژگی‌های منبع مستطیلی است که به‌صورت بدون درب و با درب به فروش می‌رسد. از این تانکر برای حمل بطری‌های مواد غذایی نیز استفاده می‌شود.

۵. مخزن پلی پروپیلن افقی

این تانکر به‌صورت استوانه‌های خوابیده و یا بیضی‌شکل وجود دارند و برای نگهداری آب و مواد شیمیایی صنعتی مناسب هستند. تانکر افقی را می‌توان به‌صورت مخزن زمینی، کامیون تانکر و تانکر چرخ دار استفاده کرد. حجم تانکر افقی از ۱۰۰۰ لیتر تا اندازه‌های بسیار بزرگ و سفارشی قابل ساخت است. تانکرهای افقی متصل به کامیون‌ها می‌توانند ده‌ها هزار لیتر از سیالات را جابه‌جا کنند. برای این جابه‌جایی لازم است ایمنی تانکر در طول سفر فراهم گردد.

۶. سپتیک تانک پلی پروپیلن

سپتیک تانک نوعی تانکر است که برای جمع‌آوری و مدیریت فاضلاب به کار می‌رود. این تانکر در زیر زمین نصب می‌شود و ظرفیت بسیار بالایی دارد. یک نگرانی در نصب سپتیک تانک، ورود مواد شیمیایی یا گازهای فاضلاب به خاک است که می‌تواند خاک و آب‌های زیرزمینی را آلوده کند. مقاومت مخزن پلی پروپیلن می‌تواند این نگرانی را کاهش دهد و تا حدودی اطمینان از عدم ورود مواد آلوده به خاک را فراهم آورد.

۷. مخزن پلی پروپیلن دو لایه

منبع پلی پروپیلن دو لایه در حقیقت به این صورت است که یک مخزن در داخل یک مخزن دیگر قرار دارد. این کار برای این است که تانکر عایق و در برابر ورود اشعه فرابنفش به داخل منبع مقاوم شود. همچنین این کار از ورود آلودگی به داخل تانکر جلوگیری می‌کند.

چنانچه قصد خرید یک مخزن پلی پروپیلن را دارید و در بین این گزینه‌ها، نمی‌توانید گزینه مورد نظرتان را پیدا کنید، می‌توانید با تانکر سازی تهران فلز تماس بگیرید.

مزایای منبع پلی پروپیلن

دیدیم که منبع پلی پروپیلن کاربردهای بسیاری دارد و نیز دارای اشکال مختلفی است. در این بخش می‌خواهیم بدانیم چرا این تانکر تا این حد محبوب است و چه مزایایی دارد که صنایع تا این حد از آن‌ها استفاده می‌کنند.

مزایای مخزن پلی پروپیلن عبارت است از:

      1. عدم تغییر ویژگی‌های ماده ذخیره شده مانند طعم و بوی آن‌ها
      2. وزن سبک
      3. طول عمر بالا (بیش از ۵۰ سال)
      4. مقاومت الکتریکی بالا
      5. عایق حرارت
      6. مقاومت در برابر سایش
      7. مقاومت در برابر خوردگی
      8. مقاومت در برابر محلول‌های اسیدی و قلیایی
      9. استحکام کششی بالا
      10. قابل استفاده برای طیف وسیعی از مواد
      11. جذب رطوبت پایین
      12. مقاومت در برابر فشار
      13. تنوع در ساخت
      14. تعمیرات راحت و سریع
      15. جابه‌جایی و حمل آسان
      16. انعطاف‌پذیر
      17. تمیز کردن آسان
      18. استحکام بالا، حتی بیشتر از مخزن پلی اتیلن
      19. قیمت کمتر نسبت به مخازن استیل
      20. ساخت آسان
      21. بدون بو
      22. تحمل فشار بالا
      23. تحمل دمایی بالا
      24. مقاومت مکانیکی بالا (مقاومت در برابر ضربه)
      25. قابل بازیافت پس از پایان عمر مفید آن

مجموع این مزایا مخزن پلی پروپیلن را به یک گزینه محبوب و پرکاربرد تبدیل می‌کند. برای سفارش این منبع می‌توانید با تانکر سازی تهران فلز تماس بگیرید.

مخزن پلی پروپیلن

معایب مخزن پلی پروپیلن

در کنار مزایای بسیار زیادی که مخزن پلی پروپیلن به همراه دارد، می‌تواند معایبی نیز داشته باشد؛ بنابراین بهتر است پیش از خرید منبع پلی پروپیلن تمامی معایب را نیز بررسی کنید تا در صورتی که این معایب تأثیر به خصوصی بر روی عملکرد صنعت شما دارد، گزینه دیگری را انتخاب کنید.

معایب منبع پلی پروپیلن عبارت است از:

      • در برابر اشعه فرابنفش خورشید مقاومت بالایی ندارد. قرارگیری مداوم این تانکر در برابر نور خورشید، به‌مرور زمان تانکر را تضعیف، خشک و شکننده می‌کند؛ بنابراین نباید آن را در معرض تابش خورشید قرار داد.
      • ساختار مخزن پلی پروپیلن نرم است. با این حال در برابر ضربه مقاوم نیست. همچنین برخورد اجسام تیز با آن، باعث ایجاد سوراخ در مخزن می‌شود که می‌تواند به دیواره مخزن آسیب وارد کند.
      • به دلیل چگالی کم، مواد شیمیایی به‌مرور زمان به داخل بدنه نفوذ می‌کند و یکپارچگی آن را از بین می‌برد.
      • قابل اشتعال است و در صورت برخورد گرمای زیاد با آن، آتش می‌گیرد.
      • نمی‌توان هر دمایی را بر روی آن اعمال نمود. به عبارتی محدودیت دمایی دارند.
      • برخی از انواع آن رنگ‌پذیر نیستند و نمی‌توان آن‌ها را رنگ نمود.
      • قابیلت ساخت در هر ظرفیتی را ندارند.
      • توانایی ذخیره اسیدها و بازهای قوی را ندارد.

حجم و ظرفیت منبع پلی پروپیلن

اگر بخواهیم تنها حجم و ظرفیت را مد نظر قرار دهیم، باید بگوییم این مخازن می‌توانند هر حجمی را پشتیبانی کنند. چه یک مخزن پلی پروپیلن ۱۰۰۰ لیتری بخواهید و چه نیاز به یک مخزن ماژولار دو میلیون لیتری داشته باشید، این قابلیت وجود دارد که جنس ماده اولیه، پلی پروپیلن باشد؛ اما توجه به ابعاد نیز اهمیت دارد؛ زیرا روش‌های ساخت محدود است. اگر بخواهید یک مخزن یکپارچه داشته باشید، قطعاً ساخت آن در ابعاد بالا ممکن نیست. ساخت مخزن یکپارچه نیازمند قالب است. در حالی که نمی‌توان برای هر حجم، یک قالب مجزا تولید کرد.

اما مخازن ماژولار این مشکل را ندارند. مخازن ماژولار به‌صورت از پیش ساخته تولید می‌شود و در هنگام نصب، در کنار هم قرار می‌گیرند و با استفاده از برخی ابزارها و مواد، به هم متصل می‌شوند. این کار امکان پیاده‌سازی مخازن با حجم بسیار بالا را فراهم می‌کند؛ اما مخزن حاصل، یکپارچه نیست و دارای درزهایی است که می‌تواند منشأ نشت باشد.

پیشنهاد ما این است که پیش از سفارش مخزن پلی پروپیلن، با تانکر سازی تماس بگیرید و شرایط و نیازهای خود را شرح دهید. در این صورت تانکر سازی می‌تواند در انتخاب یک تانکر خوب به شما کمک کند. تانکر سازی تهران فلز آماده است تا در این زمینه به‌صورت تلفنی به شما مشاوره رایگان ارائه نماید.

فرایند تولید مخزن پلی پروپیلن

روش تولید مخزن پلی پروپیلن معمولاً به دو صورت انجام می‌گیرد. روش قالب‌گیری چرخشی و روش استفاده از ورق‌های پلی پروپیلن.

۱. قالب‌گیری چرخشی

در روش قالب‌گیری چرخشی، مشابه روش تولید منبع پلی اتیلن عمل می‌شود؛ یعنی پودر پلیمر در یک قالب دو تکه قرار می‌گیرد. سپس تکه‌های قالب را به هم متصل و آن را به یک کوره داغ منتقل می‌کنند. قالب در کوره در دو محور شروع به چرخش می‌کند. این عمل تا زمانی ادامه دارد که پودر پلیمر کاملاً ذوب شود و به‌طور یکسان و یکنواخت، سطح داخلی قالب را بپوشاند.

وقتی سطح داخلی قالب کاملاً به‌طور یکنواخت و بدون حباب پوشیده از پلیمر مذاب شد، قالب در کوره متوقف می‌شود. در این زمان قالب را از کوره بیرون می‌آورند و آن را به یک اتاق سرد و خنک منتقل می‌کنند. در این اتاق، قالب سرد می‌شود و مخزن پلی پروپیلن از قالب جدا می‌شود. گاهی نیاز است برای جدا کردن تانکر از قالب، از مواد جداکننده استفاده شود.

۲. استفاده از ورق

در این روش از ورق پلی پروپیلن که دارای ضخامت‌های مختلفی است برای ساخت مخزن پلی پروپیلن استفاده می‌کنند. برای مثال منبع افقی را با استفاده از این روش می‌سازند که نیاز به جوش پلی پروپیلن است.

نصب مخزن پلی‌پروپیلن

در هنگام نصب مخزن پلی پروپیلن و هر مخزن دیگری توجه به نکات مهم نصب، می‌تواند به افزایش طول عمر مفید تانکر کمک نماید و از بروز برخی حوادث در آینده جلوگیری کند. برای مثال نصب درست و اصولی می‌تواند مانع از بروز نشتی شود.

برخی از نکاتی که باید در هنگام نصب به آن‌ها توجه کنید عبارت است از:

      • دستورالعمل‌های مخصوص نصب تانکر خود را به‌طور دقیق انجام دهید.
      • برای نصب، از یک فرد متخصص استفاده کنید.
      • اگر منبع پلی پروپیلن را در ارتفاع نصب می‌کنید، از یک چهارچوب نگه‌دارنده قوی استفاده کنید تا بتواند وزن مخزن را تحمل کند.
      • سطح زیرین مخزن را از وجود هرگونه سنگ، سنگریزه و مواد خورده ریز تیز پاک کنید.
      • تانکر را در کنار مواد مشتعل و در کنار شعله نصب نکنید.

توجه به این نکات و همچنین دستورالعمل‌های خود تانکر، می‌تواند عمر مفید تانکر را افزایش دهد.

دستورالعمل نگهداری منبع پلی پروپیلن

هر تانکری برای اینکه بتواند به‌خوبی کار خود را انجام دهد، نیازمند مراقبت و نگهداری است. این نگهداری به طول عمر مخزن نیز کمک می‌کند و تانکر را از خطرات و مشکلات بعدی در امان نگه می‌دارد. در ادامه نکاتی را برای مراقبت از مخزن پلی پروپیلن بیان خواهیم کرد.

      1. کنترل دما: مخزن پلی پروپیلن را نباید به‌طور مستمر در دمای بالا قرار داد. دمای بالا می‌تواند تجهیزات را فرسوده و خراب کند.
      2. حفاظت در برابر نور خورشید: نور خورشید حاوی پرتو فرابنفش است که می‌تواند بر روی منبع پلی پروپیلن تأثیر منفی داشته باشد و به‌مرورزمان آن را فرسوده کند. در نتیجه تانکر دچار ترک‌خوردگی خواهد شد.
      3. مسطح کردن سطح زیرین: سطح زیرین مخزن پلی پروپیلن را بررسی کنید تا کاملاً صاف باشد. قرارگیری منبع بر روی مکان‌های ناهموار باعث می‌شود فشار اضافی بر تانکر وارد شود که در نتیجه می‌تواند تانکر را دچار تنش و ترک نماید. همچنین وجود ناهمواری در سطح زیرین مخزن در هنگام بارگیری و تخلیه منبع، می‌تواند آن را از حلت تعادل خارج کند.
      4. تمیز کردن مداوم: تانکر را به‌صورت دوره‌ای و منظم تمیز کنید. این کار مانع از ایجاد رسوب و آلودگی در مخزن می‌شود و برای مخازنی که در صنایع غذایی کاربرد دارند اهمیت بسیار زیادی دارد.
      5. بازرسی دوره‌ای: منبع پلی پروپیلن را به‌صورت دوره‌ای بازرسی کنید. در این صورت وجود هرگونه ترک و آسیب را می‌توانید به‌سرعت تشخیص دهید و از آسیب‌های بزرگ‌تر جلوگیری نمایید.
      6. تعمیر به‌موقع: در صورتی که تانکر شما نیاز ره تعمیر دارد، به‌سرعت برای تعمیر آن و رفع مشکل اقدام نمایید. سهل‌انگاری و نادیده‌گیری خرابی‌های منبع، می‌تواند به‌مرور زمان کار را سخت‌تر و مشکل را بزرگ‌تر نماید.

روش شستشوی مخزن پلی پروپیلن

برای شستشوی مخزن آب و هر تانکر دیگری، لازم است ابتدا مواد داخل آن را خارج کنید یا اجازه دهید مواد به‌طور کامل تمام شوند. سپس تانکر را با آب و مواد شوینده ملایم بشویید رسوبات و آلودگی‌ها را حذف کنید. در ادامه داخل و خارج منبع را آبکشی نمایید. پس از پایان کار، اجازه دهید تانکر شما کاملاً خشک شود. حالا می‌توانید از تانکر دوباره استفاده کنید.

قیمت انواع مخزن پلی پروپیلن

همانند هر تانکر دیگر، قیمت مخزن پلی پروپیلن را نیز نمی‌توان به‌صورت یک رقم واحد از قبل تعیین نمود. هنگام استعلام قیمت باید مؤلفه‌های بسیاری را تعیین کنید تا بر اساس آن‌ها قیمت نهایی مشخص گردد. به بیان دیگر برای تعیین قیمت منبع پلی پروپیلن باید ابتدا این موارد را مشخص کنید:

      • حجم مخزن
      • ابعاد منبع
      • شکل هندسی و ظاهری منبع
      • نحوه و روش تولید
      • تک جداره یا دوجداره بودن
      • استاندارد بودن
      • تجهیزات جانبی و نحوه اتصالات
      • نوع ماده ذخیره شونده
      • ضخامت منبع
      • کیفیت و خلوص ماده اولیه
      • میزان استحکام فشاری، ضربه‌ای و عدم واکنش‌پذیری اسیدی

علاوه بر مواردی که در بالا ذکر نمودیم، نوسانات ارزی و میزان مهارت و تجربه تانکر سازی نیز می‌تواند بر قیمت تانکر شما تأثیر بگذارد. اینکه شما منبع پلی پروپیلن را از فروشگاه و باواسطه تهیه کنید یا آن را مستقیماً از یک تانکر سازی بخرید، در قیمت نهایی بسیار تأثیرگذار است. تهیه تانکر بدون واسطه و از طریق تانکر سازی می‌تواند هزینه نهایی را به‌طور قابل توجهی کاهش دهد.

جمع‌بندی و سخن پایانی

مخزن پلی پروپیلن یکی از انواع تانکر پلاستیکی است که کارایی بالایی دارد و می‌توان از آن استفاده‌های بسیار زیادی نمود. مزایای فوق‌العاده این تانکر نظیر مقاومت بالا در برابر خوردگی، تحمل دمایی بالا، حمل آسان و قیمت مناسب، باعث محبوبیت آن شده است. البته این تانکر دارای معایبی نظیر مقاومت کم در برابر اشعه فرابنفش و ضربه است که باید پیش از خرید به آن‌ها توجه نمود. اگر از منبع پلی پروپیلن به‌خوبی نگهداری کنید، طول عمر بالایی خواهد داشت که می‌تواند یک گزینه بسیار به‌صرفه باشد. خصوصاً اگر آن را برای ذخیره آب شرب تهیه می‌کنید، به دلیل خنثی بودن آب، نگهداری از آن آسان‌تر خواهد بود. جهت سفارش تانکر پلی پروپیلن می‌توانید با تانکر سازی تهران فلز تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *