وبلاگ

مخزن آب زمینی چیست؟ انواع تانکر آب زمینی و مزایای آن

مخزن آب زمینی چیست؟ انواع تانکر آب زمینی و مزایای آن

تانکر آب زمینی چیست؟

مخزن آب زمینی یکی از انواع مخزن آب است که بر روی زمین نصب می‌شود و به‌عنوان یک واحد ذخیره آب در املاک تجاری و مسکونی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این مخازن ارزان هستند و در زمان نصب به حداقل تلاش نیاز دارند. بهترین نکته در مورد تانکر آب زمینی این است که شما به‌راحتی می‌توانید هرگونه آسیب یا ترک بر روی سطح را تشخیص دهید و به‌راحتی آن را تعمیر کنید. در این مقاله از تانکر سازی تهران فلز به بررسی انواع و ویژگی‌های مخزن آب زمینی می‌پردازیم.

کاربرد منبع آب زمینی

مخزن آب زمینی کاربردهای بسیار گسترده‌ای دارد و برای اهداف متفاوتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. ما در این مقاله به ۵ مورد از کاربردهای آن اشاره می‌کنیم.

۱. ذخیره آب شیرین و قابل شرب

در مناطقی که به هر دلیل آب آشامیدنی به‌آسانی در دسترس نباشد یا کیفیت آب زیرزمینی پایین باشد، می‌توانید این مخازن را در خانه، محل کار یا کارخانه برای ذخیره آب شرب نصب کنید. شاید در ایران استفاده از مخزن آب زمینی در خانه‌ها چندان رایج نباشد و بیشتر آن را در مناطق دوردست دیده باشید، اما در بسیاری از کشورها، حتی برای خانه‌ها و مناطق مسکونی شهری از این تانکرها استفاده می‌کنند.

۲. ذخیره آب باران

رواناب‌های سنگین حاصل از باران شدید در برخی مناطق باعث فرسایش خاک و یا خسارات مالی می‌شود. همچنین به اکوسیستم آسیب می‌رساند و حیات وحش را نیز به خطر می‌اندازد. هدایت روان آب باران به مخزن آب زمینی نه‌تنها به جلوگیری از فرسایش خاک کمک می‌کند، بلکه آب جمع‌آوری شده را می‌توان برای آبیاری زمین‌های کشاورزی مورد استفاده قرار داد. علاوه بر این می‌توان آن را تصفیه نمود و برای مصارف خانگی نیز استفاده کرد.

۳. جمع‌آوری فاضلاب خاکستری

آب خاکستری یا فاضلاب خاکستری آبی است که دارای آلاینده‌های جزئی است اما هنوز برای مقاصد غیر آشامیدنی مناسب است. با استفاده از تانکر آب زمینی می‌توان این آب را ذخیره نمود و برای مصارف غیر شرب استفاده کرد. نظیر آبیاری باغ و باغچه.

۴. اطفاء حریق

سیستم‌های اطفاء حریق باید دسترسی فوری به آب داشته باشند. املاک تجاری مانند تأسیسات تولیدی و انبارها از مخزن آب زمینی برای ذخیره آب و پشتیبانی از سیستم اطفاء حریق استفاده می‌کنند.

۵. صنعت کشاورزی

کشاورزان به دسترسی مستقیم به آب در هر شرایط آب و هوایی نیاز دارند. وجود مخزن آب زمینی به ذخیره آب و سهولت تأمین برای آبیاری محصولات کشاورزی یا تأمین آب مورد نیاز دام‌ها، صرف نظر از شرایط آب و هوایی کمک می‌کند.

برای سفارش و خرید تانکر آب زمینی باید ابتدا کاربرد مد نظر خود را مشخص کنید تا بتوانید گزینه را انتخاب کنید که بیشترین تطابق را با نیاز شما دارد.

انواع مخزن آب زمینی

مخزن آب زمینی معمولاً گزینه‌ای عالی برای کسانی است به یک مخزن برای ذخیره آب نیاز دارند. این مخازن معمولاً گزینه‌های ارزان‌تری هستند، نصب آسان‌تری دارند، دوام آن‌ها بالاتر است و کاربردی‌تر از انواع مخزن زیرزمینی هستند؛ اما انواع مخازن آبی که می‌توانید در بالای زمین نصب کنید کدم‌اند؟ در این بخش، ما قصد داریم برخی از رایج‌ترین انواع مخزن آب زمینی را بررسی کنیم و هر آنچه را که برای یافتن مخزن مناسب نیاز دارید به شما بگوییم.

۱. انواع تانکر آب زمینی از نظر جنس ماده اولیه

در این تقسیم‌بندی، انواع مخزن آب زمینی را با استفاده از جنس ماده اولیه آن‌ها معرفی می‌کنیم.

    • مخازن پلی اتیلن

مخزن آب پلی اتیلنی زمینی یکی از محبوب‌ترین انواع مخازن است که از پلیمری به نام پلی اتیلن ساخته می‌شود. این نوع تانکر بسیار سبک، ارزان، ضد خوردگی و ضد جلبک است. به همین دلیل در ذخیره سازی آب آشامیدنی کاربرد گسترده‌ای دارد. علاوه بر این می‌توان از آن برای آبیاری زمین‌های کشاورزی و ذخیره آب باران نیز استفاده نمود. این تانکر آب زمینی طیف گسترده‌ای از اشکال را دارا است که در بخش بعدی آن‌ها را معرفی خواهیم نمود.

    • مخازن استیل ضدزنگ

مخزن آب استیل یکی از انعطاف‌پذیرترین مخازن ذخیره سازی موجود است. می‌توان از آن‌ها برای ذخیره آب و بسیاری از مواد دیگر استفاده کرد. دلیل آن این است که پوشش فولادی در برابر خوردگی مقاوم است. به این معنی که در هنگام ذخیره سازی آب، مواد شیمیایی و هر نوع ماده دیگری، تحت تأثیر قرار نمی‌گیرد.

این مخازن بسیار بادوام هستند و نیازی به تعمیرات مداوم نخواهند داشت. امروزه مخازن فولاد ضدزنگ برای مقاومت در برابر زنگ‌زدگی و رشد جلبک‌ها نیز ساخته می‌شوند؛ بنابراین مخزن استیل ضدزنگ شما باید حداقل ۵۰ سال برای شما دوام بیاورد و آب را در تمام مدت تمیز نگه دارد. مخزن آب استیل از ورق‌های مختلف با ضخامت‌های متعدد ساخته می‌شود. نمونه‌ای از این مخازن، تانکر آب گالوانیزه است.

    • مخازن فایبرگلاس

مخزن آب زمینی فایبرگلاس معمولاً به‌عنوان یکی از بهترین مخازن آب شناخته می‌شود. آن‌ها پایه‌های محکمی دارند، نسبتاً سبک هستند و در برابر خوردگی، زنگ‌زدگی و… مقاوم هستند. ثابت شده است که مخزن آب فایبرگلاس حتی از بسیاری از فلزات قوی‌تر است و همچنین مغناطیسی و رسانای الکتریسیته نیست.

اگر به مخزنی نیاز دارید که ظرفیت آن کمتر از ۳۵۰۰ لیتر است، استفاده از مخزن آب زمینی فایبرگلاس توصیه نمی‌شود. در این صورت می‌توانید از مخزن آب پلی اتیلنی استفاده کنید که گزینه بهتر و مقرون‌به‌صرفه‌تری است.

    • منبع آب کامپوزیت

مخزن آب کامپوزیت نوعی تانکر بسیار سبک است که از الیاف شیشه و رزین ساخته می‌شود. این مخزن آب زمینی طول عمر بالا و مقاومت خوبی در برابر ضربه دارد. همچنین دچار خوردگی و زنگ‌زدگی نمی‌شود. به همین دلیل محبوبیت زیادی در بین افراد دارد.

    • مخازن بالشی تاشو

مخازن بالشی تاشو شکل دیگری از مخزن زمینی هستند که معمولاً اندازه‌های کوچک‌تری دارند. همان‌طور که احتمالاً می‌توانید حدس بزنید وقتی مخازن پر شوند پف می‌کنند و شبیه یک بالش می‌شوند. نکته مهم در مورد مخازن بالشی انعطاف‌پذیری آن‌هاست. آن‌ها می‌توانند از مواد مختلفی ساخته شوند تا عملاً هر مایعی را ذخیره کنند.

مخازن بالشی را می‌توان در هر مکانی اعم از بیرون، داخل و یا در هوای گرم یا سرد نصب کرد. آن‌ها همچنین سبک‌وزن هستند و جابجایی آن‌ها فوق‌العاده آسان است (معمولاً فقط به یک نفر برای راه‌اندازی نیاز دارند). آن‌ها اغلب ارزان هستند، اگرچه لزوماً نمی‌توانند به اندازه سایر مخازن، مایع در خود نگهداری کنند.

۲. انواع منبع آب زمینی بر اساس شکل ظاهری

دسته‌بندی دیگری نیز وجود دارد که مخزن آب زمینی را می‌توان بر اساس آن معرفی نمود. این دسته، شکل ظاهری تانکر آب زمینی است که می‌تواند مشخص کند تانکر باید در کدام نقطه قرار بگیرد. در این بخش، انواع مخزن آب زمینی بر اساس شکل ظاهری را معرفی می‌کنیم.

    • تانکر آب افقی

تانکر آب زمینی افقی در کشاورزی، صنایع و واحدهای تولیدی برای اهداف متعددی استفاده می‌شود. این تانکر می‌تواند آب و بسیاری از مواد دیگر را در خود ذخیره کند. در مقایسه با مخازن ذخیره عمودی معمولاً ارتفاع آن‌ها کوتاه‌تر با قطر بسیار گسترده است. مرکز ثقل مخزن آب زمینی افقی پایین است و بسته به جایی که قرار می‌گیرد، می‌تواند پایه‌ها و تکیه‌گاه‌هایی برای پایداری بهتر داشته باشند.

    • تانکر آب عمودی

مخزن آب زمینی عمودی، همان‌طور که از نامش پیداست، مخزنی است که شکل استوانه‌ای دارد و به‌صورت عمودی بالای زمین قرار می‌گیرد. از این مخازن می‌توان برای ذخیره آب آشامیدنی یا غیر آشامیدنی استفاده کرد. یکی از ویژگی‌های این تانکر این است که فضای کمتری را اشغال می‌کند.

    • تانکر آب مکعبی

مخزن آب کتابی یا مکعبی که به آن آسان رو نیز میگویند، در اصل یک مخزن ذخیره آب است که با طراحی باریک به‌منظور قرار گرفتن در فضاهای باریک یا کوچک، مانند کناره‌های ساختمان ساخته شده است. این باعث می‌شود تا مخازن آب مکعبی برای مناطق شهری و مسکونی که فضای کافی برای مخازن ذخیره آب بزرگ‌تر وجود ندارد، مناسب‌تر باشند.

انواع تانکر آب زمینی و مزایای آن

    • تانکر آب زیر پله

مخزن آب زیر پله از جنس پلی اتیلن و یکی از پرکاربردترین انواع مخازن است. کاربرد این دسته از مخازن برای نگهداری و ذخیره آب آشامیدنی است. طراحی منحصربه‌فرد مخازن زیر پله امکان نصب این مخازن را در فضای خالی زیر پله فراهم می‌کند. افراد معمولاً به دلایلی مانند عدم علاقه به دید مخزن، عدم دسترسی به فضای مناسب برای نصب مخزن، عدم امکان نصب مخزن بر روی پشت‌بام و… اقدام به خرید و نصب مخزن زیر پله می‌نمایند.

    • تانکر آب انبساط

مخزن آب انبساط یک مخزن کوچک و ثانویه است که به لوله تأمین آب منتهی به آبگرمکن متصل می‌شود. نقش اصلی آن جذب حجم اضافی ایجاد شده هنگام گرم شدن و انبساط آب است. با فراهم کردن این فضای اضافی، مخزن انبساط از ایجاد فشار خطرناک در آبگرمکن و سیستم لوله‌کشی شما جلوگیری می‌کند.

    • تانکر آب دو لایه

برخی از کاربردها نیازمند تانکر آب دو لایه هستند. یک لایه داخلی برای نگهداری از آب و یک لایه خارجی برای نگهداری و محافظت از لایه اول. استفاده از مخزن آب زمینی دو لایه کمک می‌کند تا آب سالم‌تر بماند و هیچ‌گونه جلبکی در کف ظرف به وجود نیاید. البته این تانکر نوعی عایق حرارتی نیز ایجاد می‌کند که مانع از تبادل دما بین آب و فضای بیرون است.

    • تانکر آب سه لایه

مخزن آب سه لایه دارای یک تانکر به همراه دو لایه اضافه است که کاربردهای خاص خود را دارد. در این نوع مخزن آب زمینی نفوذ نور و رشد جلبک غیرممکن خواهد بود. مخازن چندلایه از جنس پلی اتیلن ساخته می‌شوند.

    • تانکر آب چهار لایه

تانکر آب چهار لایه برای ذخیره آب مناسب نیست بلکه برای ذخیره اسید و مواد شیمیایی کاربرد دارد. تنها در این صورت است که افزایش تعداد لایه‌ها توجیه پیدا می‌کند. در غیر این صورت تانکر آب چهار لایه با تانکر آب سه لایه هیچ تفاوتی ندارد و صرفه اقتصادی نیز نخواهد داشت؛ زیرا ویژگی جدیدی به تانکر نمی‌افزاید اما قیمت آن افزایش پیدا می‌کند. اگر می‌خواهید یک تانکر چهار لایه برای ذخیره آب شرب بخرید، پیشنهاد ما این است که از یک مخزن آب زمینی دیگر نظیر منبع سه لایه یا دو لایه استفاده کنید.

مزایای تانکر آب زمینی

مخزن آب زمینی دارای مزایای فراوانی هستند. در اینجا برخی از مزیت‌های قابل توجه را بیان می‌کنیم.

۱. نصب و استفاده آسان

این مخازن را می‌توان به‌راحتی روی زمین صاف قرار داد. صرف نظر از اندازه، نصب یک مخزن آب زمینی دردسر زیادی ندارد.

هیجان‌انگیزترین قسمت در مورد این مخازن این است که اگر قصد دارید در آینده یک واحد بزرگ‌تر را به‌جای واحد موجود نصب کنید، می‌توانید به‌راحتی آن را در همان فضا قرار دهید. فقط کافی است فضا را برای نصب گسترش دهید.

۲. تعمیر و نگهداری آسان

مخزن آب زمینی در مقایسه با مخزن زیرزمینی، دسترسی آسان‌تری را برای تعمیر و نگهداری فراهم می‌کند. در این نوع منبع، تشخیص نشتی و دیگر مشکلات بسیار آسان است. اگر این مخازن به‌درستی نصب و نگهداری شوند، به‌عنوان یک واحد ذخیره سازی عالی برای آب در هر شرایط آب و هوایی عمل می‌کنند.

۳. بازرسی آسان

همه تانکرها برای عملکرد بهتر نیاز به بازرسی دوره‌ای دارند تا هرگونه آسیب احتمالی در آن پیش‌بینی شود و یا اگر تانکر در حال حاضر آسیب دیده است، به سرعت شناسایی شود. مخزن آب زمینی این ویژگی را دارد که در هر زمان به راحتی بتوان آن را بازرسی نمود. بدون اینکه مشکل خاصی به وجود بیاید. این امر در مقایسه با تانکر زیرزمینی بهتر درک میشود.

۴. عدم محدودیت در انتخاب

برخلاف مخازن زیرزمینی که انتخاب‌های محدودی ارائه می‌دهند، مخزن آب زمینی دارای طیف وسیعی از گزینه‌ها است که می‌تواند با هر شرایطی تطبیق یابد. از بشکه‌های گرد ساده گرفته تا ستون‌های تقلیدی تزئینی و حتی جعبه‌های نازکی که شبیه پانل‌های حصاری ساخته شده‌اند. به دلیل این تنوع گسترده، فضا معمولاً مسئله مهمی نیست؛ زیرا معمولاً گزینه‌ای وجود دارد که مناسب فضا باشد.

ظرفیت و ابعاد تانکر آب زمینی

مخزن آب زمینی طیف گسترده‌ای از ظرفیت‌ها را ارائه می‌دهد. از یک مخزن ۲۰۰ لیتری زیر پله تا مخازن ۱۰۰۰۰۰۰۰ لیتری کامپوزیت ماژولار؛ بنابراین اگر به دنبال یک منبع آب بسیار کوچک و یا یک تانکر آب بسیار بزرگ هستید، می‌توانید آن را در میان انواع مخزن آب زمینی جست‌وجو کنید. در این صورت حتماً یک گزینه عالی وجود دارد که مطابق با نیازهای شما باشد.

برای ساخت و سفارش هرگونه تانکر آب زمینی می‌توانید با تانکر سازی تهران فلز تماس بگیرید.

نصب تانکر آب زمینی

نصب تانکر آب زمینی می‌تواند یکی از مراحلی باشد که بسیاری از افراد در آن نیاز به یک راهنما دارند. در این مرحله، به اقدامات لازم برای نصب مخزن آب زمینی می‌پردازیم.

۱. مخزن خود را انتخاب کنید.

مهم است که بدانید چه مقدار آب می‌خواهید ذخیره کنید و کدام نوع مخزن آب زمینی متناسب با بودجه شما است. انواع مختلفی از مخازن ذخیره آب در بازار موجود است که می‌تواند بر اساس شرایط شما، برای شما مناسب باشد.

۲. یک مکان مناسب برای تانکر خود انتخاب کنید.

قبل از شروع فرآیند نصب، انتخاب یک مکان مناسب برای ساخت پایه مخزن ضروری است. برای این کار لازم است ۳ نکته را در نظر بگیرید:

      • مکان نصب مخزن آب زمینی باید کاملاً تخت و مسطح باشد.
      • این مکان باید عاری از هرگونه خطر باشد
      • پمپ تامین آب در آن به آسانی در دسترس باشد
۳. به دستورالعمل‌های سازنده مخزن یا تانکر سازی توجه کنید.

پس از آماده‌سازی پایه مخزن و تثبیت محل، برخی از مخازن ممکن است از شما بخواهند که اتصالات ورودی و خروجی را قطع کنید. قبل از شروع نصب مخزن آب حتماً دستورالعمل‌های سازنده مخزن یا تانکر سازی را بخوانید تا از عدم نشتی اطمینان حاصل کنید.

۴. مخزن را نصب و آن را پر کنید.

هنگامی که همه‌چیز انجام شد، مخزن را به منبع اصلی آب و یک موتور وصل کنید تا آب داخل مخزن پمپ شود. اطمینان حاصل کنید که اتصالات و لوازم جانبی لازم مانند شیرها و گیج (در صورت نیاز) نصب شده‌اند.

۵. از تانکر خود به‌خوبی نگهداری کنید.

پس از اتمام نصب مخزن آب زمینی، باید به‌درستی از آن نگهداری کنید تا بتواند به‌طور مؤثر کار کند. این می‌تواند مستلزم بازرسی معمول مخزن از نظر نشت یا آسیب، شستشوی مخزن برای جلوگیری از رشد گل‌ولای یا جلبک و نگهداری پمپ‌ها یا سایر ماشین‌آلات مورد استفاده برای انتقال آب به داخل و خارج از مخزن باشد.

تعمیر و نگهداری مخزن آب زمینی

برای اینکه تانکر آب زمینی شما طول عمر بالا و کارایی بهتری از خود نشان دهد، نیازمند نگهداری صحیح و تعمیر آن در صورت بروز هرگونه مشکل است. در این بخش فهرستی از اقدامات لازم برای نگهداری بهتر مخزن آب زمینی تهیه کرده‌ایم.

      1. مخزن آب زمینی را به‌صورت دوره‌ای و منظم بازرسی کنید. می‌توانید این کار را هر ۴ ماه انجام دهید.
      2. تانکر را به‌صورت دوره‌ای تمیز کنید و هرگونه زباله را از آن خارج نمایید. معمولاً پس از باران‌های شدید، برگ‌ها و شاخه‌های کوچک به داخل تانکر می‌افتند. همه این مواد را از تانکر خارج کنید. اگر این مواد در داخل آب بمانند می‌توانند لوله‌ها را مسدود و جریان آب را متوقف کنند.
      3. مخزن آب زمینی را به‌صورت دوره‌ای شستشو دهید. برای این کار باید مخزن را خالی کنید و ارتباط آن را با سیستم‌های ورودی و خروجی آب ببندید.
      4. تمام لوله‌های منتهی به مخزن آب زمینی را تمیز کنید و شستشو دهید.
      5. به‌صورت سالانه سقف و دهانه را تمیز کنید تا از حذف خزه، کپک و مواد جامد اطمینان حاصل نمایید.
      6. برای اطمینان از عدم وجود نشتی، تمام اتصالات پیچ شده یا جوش داده شده را بررسی کنید.
      7. پمپ فشار آب یا تجهیزات دیگری که در خروجی مخزن نصب شده‌اند باید مورد بازرسی قرار گیرند تا اطمینان حاصل شود که به‌خوبی کار می‌کنند.
      8. اطمینان حاصل کنید که هیچ‌گونه تضعیف پایه‌ها در نزدیکی مخزن وجود ندارد. اگر پایه‌ها به‌اندازه کافی محکم نباشند، مخزن ناپایدار خواهد بود.

مجموعه این اقدامات می‌توانند به نگهداری بهتر از تانکر آب زمینی کمک کنند.

نحوه شستشوی منبع آب زمینی

گفتیم که لازم است تانکر آب زمینی را به‌صورت دوره‌ای شستشو دهید. برای این کار می‌توانید از راهنمای زیر استفاده کنید.

  • آماده‌سازی:

قبل از شروع فرآیند شستشوی مخزن آب زمینی، تمام ابزار و تجهیزات ایمنی لازم مانند دستکش، عینک و لباس محافظ را آماده کنید. منبع برق یا سیستم متصل را خاموش کنید تا در طول فرآیند شستشو از حوادث جلوگیری نمایید.

  • تخلیه مخزن:

با تخلیه محتویات مخزن شروع کنید. شما می‌توانید این کار را با اتصال یک شلنگ به خروجی تخلیه و هدایت آن به محل دفع مناسب یا استفاده از پمپی که برای جابجایی مایعات ذخیره شده در مخزن طراحی شده است، انجام دهید.

  • بازرسی:

پس از تخلیه، هر دو قسمت داخلی و خارجی مخزن را برای هرگونه علائم آسیب یا سایش، مانند ترک، سوراخ یا زنگ‌زدگی بررسی کنید. اگر متوجه مشکلاتی شدید که یکپارچگی یا عملکرد مخزن را به خطر می‌اندازد، قبل از ادامه فرآیند شستشو، آن را برطرف کنید.

  • حذف لجن و زباله:

اگر لجن یا زباله جامد در کف مخزن انباشته شده است، از بیل‌ها یا ابزارهای تمیزکننده تخصصی مانند کامیون‌های جاروبرقی یا اسکریج‌ها استفاده کنید تا با دقت آن را جدا نمایید.

  • شستشو با مواد شوینده:

یک سطل را با آب و محلول شوینده ملایم (هر ماده تمیزکننده توصیه شده توسط سازنده مخزن) مخلوط کنید. با استفاده از یک برس دسته‌بلند، دیواره‌های داخلی مخزن آب زمینی را به‌خوبی تمیز کنید تا کثیفی‌ها و لکه‌ها پاک شوند.

  • شستشوی باقی‌مانده مواد شوینده:

تمام سطوح داخل مخزن را با استفاده از آب تمیز بشویید تا از باقی ماندن مواد شوینده اطمینان حاصل کنید. مطمئن شوید که تمام فاضلاب حاصل از این فرآیند به‌درستی از تانکر شما دور شده و به محل دفع مناسب هدایت می‌شود.

  • خشک‌کردن:

برای جلوگیری از رشد باکتری‌ها و تشکیل کپک در داخل یک مخزن آب زمینی، قبل از استفاده دوباره آن، مطمئن شوید که به‌خوبی خشک شده است. بسته به نیاز و شرایط خود می‌توانید اجازه دهید خشک شود یا از فن، بخاری یا رطوبت‌گیر برای سرعت بخشیدن به فرآیند استفاده کنید.

  • بازرسی مهروموم و وسایل:

تمام مهروموم‌ها و واشرهای سیستم مخزن ذخیره سازی را برای علائم سایش یا آسیب بررسی کنید. برای جلوگیری از نشتی و اطمینان از عملکرد صحیح، هر چیزی را که به نظر می‌رسد در معرض خطر است، جایگزین کنید.

  • مونتاژ مجدد:

هنگامی که همه‌چیز تمیز، خشک و بازرسی شد، قطعات جدا شده از سیستم مخزن آب زمینی خود را دوباره سرهم کنید. مطمئن شوید که تمام اتصالات سفت و به‌درستی محکم شده‌اند.

  • پر کردن مجدد مخزن:

اطمینان حاصل کنید که هرگونه منبع آلاینده بررسی شده است. حالا می‌توانید منبع را پر از آب کنید. در طول فرآیند نیز می‌توانید بررسی کنید که آیا نشتی یا آسیبی وجود دارد یا خیر.

  • قیمت تانکر آب زمینی

یکی از سؤالات مهم در هنگام خرید مخزن آب زمینی، قیمت مخزن است. می‌دانید که ده‌ها نوع تانکر با اندازه‌های مختلف وجود دارد؛ بنابراین نمی‌توان یک قیمت واحد اعلام نمود و برای استعلام قیمت، لازم است ابتدا عوامل زیر را بررسی کنید.

      1. حجم و ظرفیت
      2. ابعاد و اندازه
      3. کیفیت ساخت
      4. مکان قرارگیری
      5. ضخامت بدنه
      6. تعداد لایه‌ها
      7. جنس مواد اولیه
      8. نوع آبی که قرار است ذخیره کنید (شرب، غیر شرب، آب باران و…)

بنابراین برای استعلام قیمت لازم است همه این موارد را بررسی کنید. برای سفارش مخزن آب زمینی و استعلام قیمت می‌توانید با تانکر سازی تهران فلز تماس بگیرید.

جمع‌بندی و سخن پایانی

مخزن آب زمینی یکی از انواع مخزن آب است که آن را بر روی زمین نصب می‌کنند. این تانکر استفاده‌های مختلفی دارد و در مکان‌های متفاوتی قرار می‌گیرد. ظرفیت تانکر آب زمینی از ۵۰ لیتر تا ۱۰۰۰۰۰۰۰ لیتر متغیر است. از ویژگی‌های مثبت آن می‌توان نصب راحت، عیب‌یابی و تعمیر آسان و نگهداری راحت را نام برد. برای خرید مخزن آب زمینی می‌توانید با تانکر سازی تهران فلز تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *