وبلاگ

مخزن آب زیرزمینی چیست؟ مزایا و معایب تانکر آب دفنی

مخزن آب زیرزمینی چیست؟ مزایا و معایب تانکر آب دفنی

تانکر آب زیرزمینی چیست؟

مخزن آب زیرزمینی نوعی مخزن آب است که به‌طور خاص برای استفاده در زیر زمین طراحی شده است. این مخازن معمولاً برای صاحبان املاکی کاربرد دارد که نیاز به ذخیره آب دارند اما بنا بر دلایلی نظیر کمبود فضا، امکان نصب مخزن زمینی یا هوایی برای آن‌ها وجود ندارد. نصب تانکر آب زیرزمینی از مخزن و محتویات آن در برابر اثرات نور خورشید محافظت می‌کند و مانع از رشد میکروبیولوژیکی و آسیب به تانکر می‌شود.

این مخازن معمولاً از پلی اتیلن باکیفیت ساخته می‌شوند که برای آب آشامیدنی مورد تائید سازمان بهداشت است. البته انواع دیگری از مواد اولیه نیز برای ساخت تانکر آب زیرزمینی وجود دارد. مخازن زیرزمینی از یک سیستم پمپ برای انتقال آب استفاده می‌کنند و در عمقی نصب می‌شوند که از عوامل و شرایط سخت آب‌وهوایی نظیر یخ‌زدگی محافظت شوند. در این مقاله از تانکر سازی تهران فلز به بررسی مخزن آب دفنی، مزایا، معایب و کاربردهای آن می‌پردازیم.

کاربردهای مخزن آب زیرزمینی

مخزن آب زیرزمینی کاربردهای بسیاری دارد که برخی از آن‌ها منحصربه‌فرد است و نمی‌توان از یک تانکر دیگر به‌جای آن استفاده نمود. در این بخش کاربردهای آن را بررسی می‌کنیم.

۱. ساختمان‌ها و مناطق مسکونی

مخزن آب زیرزمینی می‌تواند یک منبع آب مکمل برای مصارف خانگی در مواقع ضروری باشند. در مواقعی که آب لوله‌کشی در دسترس نباشد می‌توان از این مخزن استفاده نمود. در بسیاری از کشورها هر خانه یک تانکر آب زیرزمینی یا زمینی دارد که آب مورد نیاز خود را از آن تأمین می‌کند و آب لوله‌کشی در دسترس نیست. این مسئله در ایران چندان رایج نیست اما در خانه‌های ویلایی ممکن است به یک مخزن آب زیرزمینی نیاز باشد.

۲. تأسیسات تجاری و صنعتی

برای رفع نیاز آب در ساختمان‌های تجاری، کارخانه‌های تولیدی یا فرآیندهای صنعتی می‌توان از تانکر آب زیرزمینی استفاده کرد. این در صورتی است که واحد صنعتی و تجاری مورد نظر، به آب لوله‌کشی متصل نباشد.

۳. کشاورزی و آبیاری

استفاده از مخزن آب زیرزمینی برای آبیاری زمین‌های کشاورزی، کشاورز را قادر می‌سازد تا با استفاده از آب باران و یا ذخیره حق آب کشاورزی، زمین‌های خود را آبیاری نماید. ذخیره آب برای دوره‌های خشک یا کم آب می‌تواند محصولات کشاورزی و امنیت غذایی جامعه را از خطر نابودی محافظت کند.

۴. دام‌پروری

برای دامداری‌هایی که نیاز آبی زیادی دارند، نصب مخزن آب زیرزمینی می‌تواند ارزشمند و کاربردی باشد. با نصب این تانکر دامداران می‌توانند اطمینان حاصل کنند که بدون توجه به الگوهای آب‌وهوایی اخیر، قادر خواهند بود نیازهای دام‌های خود را برطرف سازند. این در حالی است که در کشورهای کم آب مثل ایران، وقوع بارش کم می‌تواند خطرات جدی برای دام و طیور به همراه بیاورد.

۵. آتش‌نشانی

خاموش کردن آتش به آب زیادی نیاز دارد و بسیاری از کسب‌وکارها این نیاز را با نصب مخزن آب زیرزمینی برطرف می‌کنند؛ زیرا سیستم آب شهری نمی‌تواند تقاضا را برآورده کند یا توسعه دهنده طبق قانون ملزم به نصب مخزن برای رفع نیازهای آتش‌نشانی است. وجود یک تانکر آب زیرزمینی می‌تواند این اطمینان را به وجود بیاورد که در موارد اضطراری آتش‌سوزی، آب مورد نیاز برای اطفای حریق در دسترس است.

۶. مدیریت آب خاکستری

آبی که در معرض آلاینده‌های جزئی قرار گرفته اما هنوز برای استفاده در مقاصد غیر آشامیدنی مناسب است، «آب خاکستری» نامیده می‌شود. آب خاکستری که اغلب از رواناب سقف، خندق‌های آبیاری و تراکم سیستم HVAC جمع‌آوری می‌شود، می‌تواند برای طیف گسترده‌ای از مصارف ثانویه استفاده شود.

۷. ذخیره آب باران مهار سیلاب

روان آب باران می‌تواند به‌سرعت باعث فرسایش خاک و آسیب قابل توجه به اکوسیستم‌های محلی شود که برای مقابله با هجوم آب آماده نیستند. با هدایت روان آب باران به مخزن آب زیرزمینی، کشاورزان می‌توانند از آب جمع‌آوری شده برای تأمین نیازهای آبیاری خود بدون باز کردن شیر آب استفاده کنند و در هزینه صرفه‌جویی نمایند. علاوه بر این، مهار سیلاب می‌تواند از خسارات جانی، مالی و زیست‌محیطی پیشگیری نماید.

بنابراین و با توجه به ۷ موردی که بیان نمودیم، مخزن آب زیرزمینی فواید و کاربردهای زیادی برای اصناف مختلف به همراه خواهد داشت.

انواع مخزن آب دفنی

مخزن آب زیرزمینی را با استفاده از مواد مختلفی می‌سازند که هر یک می‌تواند برای کاربرد خاصی مناسب باشد. در این بخش به معرفی انواع تانکر آب زیرزمینی می‌پردازیم.

۱. مخازن پلی اتیلن

مخزن آب زیرزمینی پلی اتیلن به دلیل مزایای بی‌شماری که دارد بسیار محبوب است. این مخازن وزن سبکی دارند که این ویژگی، حمل و نصب آن‌ها را آسان می‌کند. آن‌ها به نیروی کار و تجهیزات کمتری در هنگام نصب نیاز دارند و در نتیجه، باعث صرفه‌جویی در هزینه می‌شوند. علاوه بر این، انعطاف‌پذیری آن‌ها به این مخازن اجازه می‌دهد تا در برابر تحرکات و تنش‌ها مقاومت کنند و خطر ترک‌خوردگی یا آسیب را کاهش دهند.

البته مخزن آب پلی اتیلن محدودیت‌هایی از نظر ظرفیت دارد. به عبارتی برای ذخیره چند میلیون لیتر مایع نمی‌توانید از آن استفاده کنید.

۲. مخازن بتنی

مخزن آب زیرزمینی بتنی مزایا و معایب خاص خود را دارد. یکی از مهم‌ترین مزایای مخازن بتنی دوام آن‌هاست. آن‌ها به دلیل قدرت و طول عمر خود، مقاومت در برابر شرایط آب‌وهوایی سخت و مقاومت در برابر نیروهای خارجی معروف هستند. مخازن بتنی همچنین ظرفیت بیشتری دارند که آن‌ها را برای کاربردهای تجاری یا صنعتی مناسب می‌کند.

یکی دیگر از مزایای مخازن بتنی خواص حرارتی آن‌ها است. آن‌ها دارای عایق عالی هستند که به حفظ دمای آب ذخیره شده کمک می‌کند.

در کنار این مزایا، معایبی نیز برای مخازن آب زیرزمینی بتنی وجود دارد. مخازن بتنی سنگین هستند و برای نصب به ماشین‌آلات سنگین نیاز دارند و در نتیجه هزینه نصب آن‌ها بالاتر است. همچنین زمان نصب بیشتری نسبت به سایر گزینه‌ها دارند. علاوه بر این مخازن بتنی را نمی‌توان جابه‌جا نمود و باید فقط در محل نصب ساخته شوند.

یکی دیگر از اشکالات مخازن بتنی، احتمال ترک‌خوردگی یا نشتی در اثر زمان است. بتن در اثر حرکت یا ته‌نشین شدن زمین، مستعد ترک‌خوردگی است که می‌تواند منجر به از دست دادن آب یا آلودگی آن شود.

۳. مخازن فایبرگلاس

مخزن آب زیرزمینی فایبرگلاس (پلاستیک تقویت شده با شیشه) از نظر ماهیتی سبک‌وزن هستند و حمل و نصب آن‌ها در مقایسه با مخازن بتنی آسان‌تر است. ساختار سبک آن‌ها نیز هزینه‌های حمل‌ونقل را کاهش می‌دهد. علاوه بر این، مخازن فایبرگلاس در برابر خوردگی بسیار مقاوم هستند. این ویژگی آن‌ها را برای استفاده طولانی‌مدت بدون خطر زنگ‌زدگی یا تخریب مناسب می‌کند.

مزیت دیگر تانکر آب زیرزمینی فایبرگلاس، تطبیق‌پذیری آن از نظر شکل و اندازه است. مخازن فایبرگلاس را می‌توان برای مطابقت با نیازهای خاص سفارشی کرد و امکان جاسازی محکم در فضاهای محدود را فراهم می‌کند. آن‌ها همچنین دارای خواص عایق عالی هستند که به حفظ دمای آب کمک می‌کند.

با این حال، مخازن فایبرگلاس معایبی نیز دارند که باید آن را در نظر گرفت. مخزن فایبرگلاس ممکن است در مقایسه با گزینه‌های دیگر مانند مخازن پلاستیکی گران‌تر باشد.

۴. مخازن آلومینیومی یا فولادی

مخزن آب زیرزمینی فولادی و آلومینیومی به شکل‌های مختلفی نظیر استوانه‌ای، مربعی یا مستطیلی ساخته می‌شود که می‌توان آن را به‌صورت افقی یا عمودی تنظیم کرد. این مخازن انواع گوناگونی دارد که با ورق‌های مختلفی ساخته می‌شوند. برای مثال مخزن آب استیل زیرزمینی و مخزن آب گالوانیزه، نمونه‌هایی از تانکر فولادی هستند.

برای به حداکثر رساندن طول عمر مخزن فولادی، می‌توانید روی پرایمر، رنگ، پوشش مانع داخلی، پوشش آب آشامیدنی و پوشش اپوکسی ویژه سرمایه‌گذاری کنید.

۵. مخازن کامپوزیت

مخزن آب زیرزمینی کامپوزیت با مخلوطی از دو یا چند ماده ساخته می‌شود که تفاوت قابل توجهی با یکدیگر دارند. خواص شیمیایی و فیزیکی مختلف منجر به یک ماده بسیار منحصربه‌فرد می‌شود. ویژگی‌های این ماده با مواد اولیه کاملاً متفاوت است. مخزن کامپوزیت، حاوی سیم‌پیچ رشته‌ای است که از آمید، الیاف شیشه، فیبر کربن یا سایر ترکیبات پلاستیکی ساخته شده است.

این سپرهای محافظ طول عمر سیلندر فلزی را به حداکثر می‌رسانند؛ زیرا در برابر خوردگی مقاوم هستند. از ویژگی‌های مخزن آب کامپوزیت زیرزمینی می‌توان به وزن بسیار سبک، طول عمر بالا و قیمت نسبتاً گران اشاره کرد.

مزایا و معایب مخزن آب زیرزمینی

ذخیره سازی آب شرب به‌صورت زیرزمینی می‌تواند مزایای قابل توجهی را برای تأسیسات با موقعیت مناسب ایجاد کند. با این حال می‌تواند چالش‌های منحصربه‌فردی را به همراه داشته باشد.

ذخیره سازی آب آشامیدنی زیرزمینی می‌تواند یک راه بسیار مؤثر و مقرون‌به‌صرفه برای شهرداری جهت ذخیره آب آشامیدنی باشد. البته این در صورتی است که شرکت آب آشامیدنی برای این رویکرد آماده باشد.

فاکتورهای بی‌شماری وجود دارد که یک شرکت باید در هنگام انتخاب ذخیره سازی زیرزمینی در نظر بگیرد. برخی از عوامل، شامل محدودیت‌ها و مدیریت خود ساختار ذخیره سازی است.

در اینجا برخی از مزایا و معایب برجسته انتخاب ذخیره آب زیرزمینی آورده شده است:

جوانب مثبت – مزایا
۱. مدیریت فضا

مخزن آب زیرزمینی زمین‌های سطحی را برای استفاده‌های دیگر در دسترس می‌گذارد و آن را به یک راه‌حل بهینه در جایی که فضا محدود است تبدیل می‌کند. این زمین می‌تواند به شرکت‌های برق کمک کند تا سایر وظایف عملیاتی را در یک منطقه کوچک انجام دهند.

بسته به عمق مخزن، این منطقه حتی می‌تواند برای استفاده جامعه در دسترس باشد. برای مثال می‌توان از سطح زمین برای ساخت زمین بازی نظیر بسکتبال استفاده نمود.

مزایا و معایب مخزن آب دفنی

۲. حفظ دمای آب

وقتی تانکر در زیر زمین قرار می‌گیرد، مواد اطراف مخزن آب زیرزمینی به عایق شدن آن کمک می‌کند. در این صورت دیگر نیازی نیست ابزارهای تنظیم دمای آب، کار زیادی انجام دهند. این ویژگی می‌تواند مسائل مربوط به مدیریت دمای آب را در آب‌وهوای گرم یا آب‌وهوای بسیار سرد حل کند.

۳. تأمین امنیت در نگهداری

در بسیاری از موارد، قرارگیری مخازن در سطح زمین می‌تواند مشکلات زیادی را به وجود بیاورد. خطراتی نظیر سرقت، آسیب‌های عمدی، شرایط آب‌وهوایی، تابش مستقیم نور خورشید و ضربه، نمونه‌هایی از این مشکلات است؛ اما مخزن آب زیرزمینی در معرض هیچ‌یک از این خطرات قرار نمی‌گیرد؛ زیرا در زیر زمین مدفون است؛ بنابراین نگرانی‌های مربوط به نگهداری را تا حد بسیار زیادی کاهش می‌دهد.

۴. تأمین زیبایی محیط با پنهان‌سازی منبع آب

در بسیاری از مناظر زیبا، وجود یک شی که عامل آن انسان است، زیبایی محیط را از بین می‌برد. مخزن آب زیرزمینی به دلیل نصب در زیر زمین، این مشکل را رفع می‌کند؛ بنابراین نگرانی‌های ناشی از آن نیز وجود نخواهد داشت.

۵. ذخیره سازی در مقیاس بزرگ‌تر

مخزن آب زیرزمینی معمولاً برای نگهداری مقادیر بیشتری آب مناسب است؛ زیرا گرانی‌های ساختاری ذخیره سازی زیرزمینی بسیار محدودتر است. به عبارتی برای ذخیره آب در مقادیر بالا تا میزان یک میلیون لیتر (۱۰۰۰۰۰۰ لیتر)، بهترین گزینه استفاده از تانکر آب زیرزمینی است.

جوانب منفی – معایب

هر تانکری علاوه بر مزایایی که ایجاد می‌کند، معایبی نیز دارد که در هنگام خرید باید حتماً آن‌ها را در نظر بگیرید. این کار کمک می‌کند شما تانکری را انتخاب کنید که بیشترین مطابقت را با نیازها و انتظاراتتان دارد. در ادامه به بررسی معایب تانکر آب زیرزمینی می‌پردازیم.

۱. هزینه‌های نصب

حفاری و نصب مخزن آب زیرزمینی می‌تواند بسیار گران‌تر از مخزن آب زمینی باشد. تفاوت نوع خاک، فونداسیون و نیز ظرفیت ذخیره سازی، عواملی هستند که میزان این هزینه را تعیین می‌کنند؛ بنابراین هرچه تانکر آب زیرزمینی شما بزرگ‌تر باشد، هزینه نصب آن نیز بالاتر خواهد بود.

۲. تعمیر و نگهداری

در حالی که ذخیره سازی زیرزمینی مزایای بسیاری برای نگهداری دارد، مشکلات منحصربه‌فرد خود را نیز به همراه خواهد داشت.

مخزن آب زیرزمینی دسترسی بسیار محدودتری برای بازرسی و تعمیر فراهم می‌کند و فرآیند را با دشواری مواجه می‌سازد. این بدان معنی است که عملیات لازم برای تشخیص نشت و نظارت بر یکپارچگی سازه، می‌تواند به رویکرد تخصصی‌تری نیاز داشته باشد که به‌طور بالقوه هزینه‌ها را افزایش می‌دهد و عملیات را پیچیده می‌کند.

۳. نیاز به پمپ فشار آب

مخزن آب هوایی می‌تواند از نیروی گرانش برای آب‌رسانی استفاده کند. این ویژگی می‌تواند به حفظ فشار آب در سراسر شبکه توزیع در هنگام قطعی برق کمک کند. ارتفاع مخزن هوایی عاملی است که این ویژگی را فراهم می‌کند؛ اما تأسیسات ذخیره آب در سطح زمین و زیرزمین این ویژگی را ندارند. آن‌ها باید برای تأمین فشار آب در شبکه توزیع، از پمپ فشار آب استفاده کنند که این خود مستلزم صرف هزینه دیگری است.

۴. محدودیت بر اثر سطح آب‌های زیرزمینی

آب‌های زیرزمینی می‌توانند عامل محدودکننده‌ای برای ذخیره‌سازی زیرزمینی باشند؛ زیرا در مناطقی که سطح آب زیرزمینی بالا است، نمی‌توانیم به میزان لازم زمین را حفر کنیم تا تانکر آب زیرزمینی را در آن قرار دهیم. در این صورت استفاده از مخزن آب زیرزمینی توصیه نمی‌شود.

با توجه به مزایا و معایبی که در مورد تانکر آب زیرزمینی بیان نمودیم، تصمیم‌گیری برای انتخاب نوع تانکر کمی دشوار به نظر می‌رسد. برای رفع این مشکل، می‌توانید با تانکر سازی تهران فلز تماس بگیرید و با مشاوره، تانکر مورد نظر خود را انتخاب نمایید.

نصب تانکر آب زیرزمینی

نصب مخزن آب زیرزمینی نیازمند یک راهنمای کامل و جامع است. در این بخش سعی بر این است که یک راهنمای کامل برای نصب تانکر آب زیرزمینی ارائه دهیم. برای این کار نیاز به انجام مراحل زیر وجود دارد:

  • تعیین هدف

ابتدا تعیین کنید که چرا به یک مخزن آب زیرزمینی نیاز دارید. برداشت آب باران، آبیاری یا ذخیره آب برای مواقع اضطراری از اهداف ذخیره آب است. دانستن هدف به شما کمک می‌کند اندازه و نوع مخزن مناسب را انتخاب کنید.

  • یافتن گزینه مناسب

انواع مختلفی از مخزن آب زیرزمینی وجود دارد. از جمله مخازن پلی اتیلن، مخازن بتنی و مخازن فایبرگلاس. در انتخاب مخزن عواملی مانند دوام، ظرفیت، فضای نصب و هزینه را در نظر بگیرید تا بتوانید بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید.

  • محاسبه اندازه و حجم مورد نیاز

مقدار آب مورد نیاز برای ذخیره را بر اساس استفاده مورد نظر و میانگین بارندگی در منطقه خود تعیین کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا ظرفیت مناسب را برای مخزن خود انتخاب کنید. رایج‌ترین اندازه‌ها از ۱۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰۰۰ لیتر متغیر است.

  • بررسی مقررات و قوانین محلی

قبل از نصب مخزن آب زیرزمینی، با مقامات محلی خود در مورد مجوزها یا مقرراتی که باید رعایت کنید صحبت کنید. این مقررات ممکن است بسته به منطقه شما متفاوت باشد.

  • تعیین مکان مناسب برای نصب

با توجه به عواملی مانند نوع خاک، سطح آب زیرزمینی منطقه، دسترسی و نزدیکی به منابع آب، مکان مناسبی را برای مخزن آب زیرزمینی انتخاب کنید. همچنین لازم است یک ارزیابی اقتصادی و امکان‌سنجی فنی برای پروژه، از جمله تجزیه‌وتحلیل هزینه، اثرات زیست‌محیطی و الزامات نگهداری طولانی‌مدت، صورت گیرد.

در ادامه، به دنبال مکانی در ملک خود باشید که به‌راحتی در دسترس و درعین‌حال از دید پنهان باشد. اطمینان حاصل کنید که منطقه از ریشه درختان، خطوط شهری و مناطق احتمالی سیل دور باشد.

  • خاک‌برداری و نصب

یک پیمانکار گودبرداری حرفه‌ای استخدام کنید که در نصب مخزن آب زیرزمینی تخصص دارد. آن‌ها منطقه را حفاری، پایه را آماده و مخزن را طبق دستورالعمل سازنده نصب می‌کنند. رعایت تمام پروتکل‌های ایمنی در طول فرآیند نصب، بسیار مهم است.

  • اتصال مخزن به منبع آب

بر اساس هدف شما، ممکن است لازم باشد مخزن را به یک سیستم جمع‌آوری آب باران متصل کنید یا آب را از منبع اصلی آب بگیرید. به هر حال تانکر شما برای تأمین آب به یک تأمین کننده نیاز دارد که لازم است آن‌ها را به هم متصل کنید.

  • راه‌اندازی سیستم فیلتراسیون

برای اطمینان از تمیز و بهداشتی بودن آب، یک سیستم فیلتراسیون نصب کنید. این می‌تواند شامل فیلتر رسوب، فیلتر کربن و استریلیزاسیون UV باشد. نگهداری و تمیز کردن منظم سیستم فیلتراسیون برای بالا نگه‌داشتن کیفیت آب ضروری است.

  • نصب سیستم پمپ و توزیع

اگر قصد دارید از آب ذخیره شده برای آبیاری یا اهداف دیگر استفاده کنید، به پمپ و سیستم توزیع نیاز دارید. یک پمپ قابل اعتماد متناسب با نیاز خود انتخاب کنید و لوله‌ها یا شیلنگ‌هایی را برای توزیع آب در صورت نیاز نصب نمایید.

نکات مهم هنگام نصب تانکر

برای اطمینان از اجرای موفقیت‌آمیز و بهره‌برداری از مخزن آب زیرزمینی، رعایت نکات زیر ضروری است:

      • یک سیستم مقاوم طرحی کنید: برای طراحی سیستم ذخیره سازی، تضمین یکپارچگی سازه، مقاومت در برابر نیروهای خارجی و رعایت استانداردهای ایمنی، از مهندسین یا مشاوران حرفه‌ای کمک بگیرید. تانکر سازی تهران فلز با بیش از ۳۰ سال سابقه در زمینه طراحی و ساخت انواع تانکر، آماده ارائه خدمات به تمامی مشتریان است.
      • نظارت بر کیفیت آب: به‌طور مرتب کیفیت آب را آزمایش کنید تا مطمئن شوید که استانداردهای لازم را برآورده می‌کند و در صورت شناسایی هرگونه مشکل، اقدامات اصلاحی لازم را انجام دهید.
      • از نگهداری غافل نشوید: برای جلوگیری از نشت، خوردگی یا آلودگی، سیستم ذخیره سازی را به‌طور منظم بازرسی و نگهداری کنید. توصیه‌های سازنده را دنبال کنید و در صورت لزوم به‌سرعت تعمیرات را انجام دهید.
      • هرگز اقدامات ایمنی را نادیده نگیرید: برای اطمینان از ایمنی افراد و محیط اطراف، ویژگی‌های ایمنی مانند نقاط دسترسی ایمن، تهویه مناسب و سیستم‌های خاموش کننده اضطراری را اجرا کنید.

به یاد داشته باشید که اگر در مورد نصب مخزن آب زیرزمینی مطمئن نیستید، همیشه توصیه می‌شود با یک متخصص مشورت کنید. آن‌ها تخصص و دانش لازم را خواهند داشت تا به شما در تصمیم‌گیری آگاهانه و اطمینان از نصب موفقیت‌آمیز کمک کنند.

حجم و ظرفیت تانکر آب زیرزمینی

هر یک از انواع مخازن دارای محدوده‌ای مشخص از حجم و ظرفیت هستند که بر اساس مکان نصب آن‌ها تعیین می‌شود. مخزن آب زیرزمینی نیز دارای محدوده مشخص است. به‌طور کلی این مخازن را می‌توان از ۱۰۰۰ لیتر (هزار لیتر) تا ۱۰۰۰۰۰۰ لیتر (یک میلیون لیتر) ساخت؛ بنابراین می‌توان گفت که هر حجمی در این بازه را می‌توانید انتخاب کنید.

قیمت مخزن آب زیرزمینی

مانند هر تانکر دیگر، قیمت مخزن آب زیرزمینی نیز تابعی از عوامل متعدد است. در این بخش این عوامل را بررسی می‌کنیم.

      • حجم و ظرفیت: هر چه حجم و ظرفیت تانکر آب زیرزمینی بیشتر باشد، قیمت نهایی آن بالاتر است.
      • جنس ماده اولیه: ماده اولیه به‌طور مستقیم بر قیمت نهایی تانکر آب زیرزمینی تأثیر می‌گذارد. برای مثال فولاد قیمت بالاتری دارد و پلی اتیلن ارزان‌تر است؛ بنابراین تانکر فولادی گران‌تر از تانکر پلی اتیلنی است.
      • ضخامت بدنه: اینکه ضخامت بدنه مخزن آب زیرزمینی چقدر باشد، می‌تواند قیمت آن را تحت تأثیر قرار دهد.
      • کیفیت ساخت: یکی از مهم‌ترین عوامل بر طول عمر مخزن آب زیرزمینی، کیفیت ساخت آن است. هرچقدر کیفیت بالاتر باشد، طول عمر بالاتر است. همچنین قیمت نیز افزایش می‌یابد.
      • خرید بدون واسطه یا باواسطه: متأسفانه واسطه‌ها می‌توانند قیمت نهایی مخزن را به میزان قابل توجهی افزایش دهند؛ بنابراین اگر تانکر آب زیرزمینی خود را بدون واسطه و از تانکر سازی خریداری کنید، قیمت نهایی آن کمتر خواهد بود.

برای استعلام قیمت تانکر آب زیرزمینی می‌توانید با تانکر سازی تهران فلز تماس بگیرید.

جمع‌بندی و سخن پایانی

مخزن آب زیرزمینی یکی از انواع مخزن آب است که به آن مخزن آب دفنی نیز میگویند. دلیل این نام‌گذاری، محل نصب آن است؛ زیرا تانکر آب زیرزمینی در زیر زمین نصب می‌شود. این کار باعث می‌شود فضای روی زمین برای استفاده‌های دیگر در دسترس باشد. از مزایای مخزن آب زیرزمینی می‌توان حجم بالا و تأمین امنیت برای نگهداری آن را نام برد. برای سفارش و خرید تانکر آب زیرزمینی می‌توانید با تانکر سازی تهران فلز تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *